SİYASET

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Aksaray il başkanı Kenan Yavaş oldu

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Aksaray il başkanı Kenan Yavaş oldu

6 Ağustos 2021 tarihinde Mehmet Emin Altaş liderliğinde kurulan Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu, Aksaray’da bir yapılanmaya giderek İş insanı Kenan Yavaş’ı yeni dönemde Aksaray İl Başkanı olarak atadı. Atama belgesi gönderilen Başkan Kenan Yavaş “Ülkücü camiadan gelen teklife kayıtsız kalamazdım. Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Şahsıma Aksaray İl Başkanlığı sorumluluğu tarafıma verilmiş bulunmakta en kısa zamanda Aksaray ve ilçelerimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayarak hizmet binamızın açılışını yapmak için çalışmalarımıza hız veriyoruz. Aksaraylı tüm dostlarımızı Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu çatısı altına bekliyoruz. Bilindiği üzere Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu, 6 Ağustos 2021 tarihinde Mehmet Emin Altaş liderliğinde kurulan ve Türkiye’de faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Merkezi Yenimahalle Ankara’dadır. Genel Başkanı Mehmet Emin ALTAŞ’tır. Amacı Osmanlı tarihini, medeniyetini ve kültürünü anlamak, gelecek nesillere anlatmak ve hiçbir siyasi görüş, etnik köken, dil, din, mezhep ayrımı yapmadan herkesi aynı çatı altında toplamaktır..” dedi.

Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu, Nedeir?

6 Ağustos 2021 tarihinde Mehmet Emin Altaş liderliğinde kuruldu. Federasyonun kuruluş amacı; Osmanlı tarihini, medeniyetini ve kültürünü anlamak, gelecek nesillere anlatmak ve hiçbir siyasi görüş, etnik köken, dil, din, mezhep ayrımı yapmadan herkesi aynı çatı altında toplamak olarak biliniyor.

Federasyona; OSMANLI ÜLKÜ DEĞERLER EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ DERNEĞİ, OSMANLI BÜYÜK BİRLİK KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ, SELÇUKLU OSMANLI EĞİTİM VE SANAT DERNEĞİ, OSMANLI EYYUBİ KÜLTÜR DERNEĞİ, OSMANLI VATAN KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM DERNEĞİ bağlıdır.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL