ASAYİŞ

Organize Sanayi Bölgesi Hırsızları Yakalandı

Organize Sanayi Bölgesi Hırsızları Yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

14.04.2022 tarihinde Aksaray Merkez Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren mermer işletmesi sahibi M.D. (1972-E) isimli şahıs Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulunarak (15) Adet elektrikli dinamo motoru ve (2) adet kamera kayıt cihazının çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip derhal olaya reaksiyon gösteren Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin A.K. (2000-E), N.A. (1996-E), B.A. (2004-E) ve F.İ. (2004-E) isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Şüpheli şahıslar düzenlenen operasyonla Aksaray ili Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamada, çaldıkları malzemeleri Gülağaç İlçesinde hurdacılık yapan E.K. (1960-E) isimli şahsa sattıklarını beyan etmeleri üzerine E.K. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiştir.

Gözaltına alınan şüphelilerden E.K isimli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış olup, diğer (4) şüpheli adli makamlara sevk edilmiştir.

 Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan A.K. (2000-E) ve N.A. (1996-E) adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, B.A. (2004-E) ve F.İ. (2004-E) isimli şahıslar ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde emniyet ve asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL