ASAYİŞ

Okul önlerinde Narkotik uygulaması yapıldı

Okul önlerinde Narkotik uygulaması yapıldı

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önlerinde şok uygulama yapıldı. Önceden belirlenen okulların önlerinde eş zamanlı yapılan uygulama vatandaşlar tarafından taktir ile karşılandı.

Okul önlerinde yapılan uygulamaya tanık olan vatandaşlar örüntü alan habercilere ” Allah polisimizden razı olsun çocuklarımızın uyuşturucu illetine bulaşmalarını önlüyorlar. Bu tür uygulamaların sıklıkla yapılması taraftarıyız.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2019/2020 Eğitim öğretim Dönemi için planlanan, okullar civarında narkotik konulu şok uygulamalar kapsamında, daha önceden belirlenen 5 okul civarında 5 ekip ve 14 personel ile  şok uygulama gerçekleştirdi. Yapılan uygulama neticesinde durumlarından şüphelenilen, 57 şahıs ve 3 araç kontrol edildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uygulamada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL