ASAYİŞ

Oğlunun mürüvvetini göremedi

Oğlunun mürüvvetini göremedi

Aksaray’da 3 gün sonra düğünü olacak oğlunun düğün davetiyesini dağıtmak için akrabalarına giden baba Mehmet Mustafa Çiftçi’nin (56) kullandığı otomobil, önce bir TIR’a ardından da hafif ticari araçla çarpıştı. Zincirleme kazada Mehmet Mustafa Çiftçi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Aksaray-Ortaköy karayolunda meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre 3 gün sonra düğünü olacak oğlunun düğün davetiyelerini Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde oturan akrabalarına dağıtmak için Ortaköy ilçesine seyir halinde olan Mehmet Mustafa Çiftçi yönetimindeki 68 AY 350 plakalı otomobil, Aksaray Ortaköy yolu üzerinde, sürücüsünün kimliği henüz belli olmayan 42 V 7440 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil, karşı yönden gelen Kamil Yıkmış (60) idaresindeki 68 T 0199 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Mustafa Çiftçi olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı araçtaki yeğeni Caner Çiftçi (10) ve hafif ticari araç sürücüsü Kamil Yıkmış yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Çiftçi’nin cansız bedeni, olay yerinde nöbetçi Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanenin morguna kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL