ASAYİŞ

Oğlunu Bıçak darbeleri ile öldüren baba Tutuklandı

Oğlunu Bıçak darbeleri ile öldüren baba Tutuklandı

Henüz öğrenilemeyen bir neden ile tartışma sonrası oğlunu çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri ile ağır yaralayan ve kaldırıldığı Eğitim Araştırma Hastanesinde Doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamayan 26 yaşındaki Emirhan Gün’nün 60 yaşındaki  Babası Ali Gün çıkartıldığı mahkeme sonrası tutuklandı.

Hatırlanacağı üzere cinayet  Karabük merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Yahya Kemal Caddesinde Emirhan Gün (26)  ile babası Ali Gün (60) arasında çıkan tartışma sonrası  60 yaşındaki baba Ali Gün eline aldığı bıçakla 26 yaşındaki oğlu Emirhan Gün’nün Kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleriyle ağır yaraladı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan  26 yaşındaki Emirhan Gün  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş idi. Polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alınan 60 yaşındaki Baba Ali Gün Emniyet Müdürlüğündeki İşlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Baba Ali Gün’ün daha önce cezaevine girip çıktığı ve Karabük Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemede evin balkonunda saksılara dikilmiş hint keneviri ele geçirildiği öğrenildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL