ASAYİŞ

Öğle saatlerinde başladı hala yanıyor

Öğle saatlerinde başladı hala yanıyor

Aksaray’ın Yenikent kasabasında öğlen saat 13.40 civarında Yem Fabrikası ve saman ve yonca balyalarının olduğu depolarda başlayan yangın halen devam ediyor.

Yangın, saat 13.40 civarında  sıralarında Aksaray- Konya yolundaki Yenikent beldesinde Ali Uğurlu’ya ait yonca ve yem fabrikasında belirlenemeyen nedenle çıktı. Alevler hızla yayılırken, yangını fark eden işçiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerince rüzgarın da etkisiyle yayılan yangını söndürmek için çalışma başlatıldı. Yonca ve yem fabrikasında devam eden yangına Aksaray. Yenikent , Sultanhanı, Eşmekaya, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi  İtfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Aksaray. Yenikent , Sultanhanı, Eşmekaya, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi  İtfaiye ekiplerinin can siparane çalışmalarına rağmen  söndürülemeyen yangının nedenini Uzmanlar ” Sıkılan Su içine işlemediği için, tamamen yandıktan sonra sönmesi mümkün gibi gözüküyor. Ayrıca kapalı hangar olduğu için kepçeler boşaltmak da zorluk çekiyor. Yangının sönmesi, kapalı alan olduğu için uzun sürecek gibi tahmin ediyoruz” şeklinde bilgi vererek açıkladı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL