Genel

O doktor Hakkında iddiaların sonu gelmiyor

O doktor Hakkında iddiaların sonu gelmiyor

Karabük eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde Şok İddia.

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesindeki Pratisyen Hekim Yanlış Teşhis Koyarak Hastaların Hayatları ile Oynamaya Devam Ediyor.

Bu Doktora Kim Dur Diyecek  Karabük Eğitim Araştırma Hastanesindeki Başı Boşluk kimin Suçu İl Sağlık Müdürü Yeterince Ağılığını Koyamıyor mu ?

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde Görev Yapan Pratisyen Hekim A.I. isimli Doktor Çeşitli Şikâyetlerle Müracaat Eden Hastalara Yanlış Teşhis Koyduğu İddia Ediliyor.

Son Olarak A.I isimli Doktorun kanser hastası olan yaşlı bir hastaya yanlış tedavi uygulayarak yada teşhis koyarak hastanen yoğun bakıma alınmasına sebep oldu.

İddiaya Gore Kanser Hastası Olan ve kemoterapi tedavisi gören Yaşar Yalınkaya Karnında şişlik ve karın ağrısı nedeniyle Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisine Başvurdu.

Acil Serviste yapılan tetkikler Sonucunda Acil Doktoru A.I Hasta Yaşar Yalınkaya bir şeyiniz yok diyerek taburcu etti.

Ancak ağrıları ve karındaki şişlik giderek Artan Yaşar Yalınkaya’yı yakınları aynı gün akşam saatlerinde tekrar acil servise getirdi. Acil serviste Yaşar Yalınkaya’yı başka bir doktor tarafından muayene edildi. Yaşar Yalınkaya’nın bağırsağının tıkandığı ve acil ameliyata alınması gerektiği söylendi. Patlamak üzere olan ve ameliyat ile kapalı bağırsağı açılan Yaşar Yalınkaya yoğun bakım ünitesine alındı. Yaşar Yalınkaya’nın hayat mücadelesi devam ediyor.

İddialar bununla da sınırlı değil

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde Görev Yapan Pratisyen Hekim A.I. isimli doktor nöbeti sırasında yediği mantardan zehirlenen ve sabah saatlerinde acil servise başvuran bir hasta için tahlillerin temiz diyerek taburcu etti. Pratisyen doktor A.I nın tahlilleri temiz diyerek taburcu ettiği hasta saatlerinde fenalaşarak tekrar acil servise başvurdu. Acil serviste başka bir doktorun muayene ettiği hastanın mantardan zehirlendiği tespit edildi. Hastanın günlerce yoğun bakım servisinde ölüm kalım savaşı verdiği mantardan zehirlenerek günlerce yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren hasta yakını tarafından iddia edildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL