ASAYİŞ

Nallı Kuzu mu Yediriyorlar

Nallı Kuzu mu Yediriyorlar

Geçtiğimiz günlerde Aksaray merkez Küçük Bölcek Mahallesi 2626 Sokak üzerinde plakaları çamur ile kapatılmış gizemli panelvan tipi araç içinden gelen kokuların gizemi çözüldü.

Geçtiğimiz günlerde Aksaray merkez Küçük Bölcek Mahallesi 2626 Sokak üzerinde plakaları çamur ile kapatılmış 35 ………. plakalı ( Plakanın Tamamı Bizde Mevcut) panelvan tipi araç içinden gelen kokuların önceden kesilmiş AT ve BÜYÜK BAŞ Hayvanlardan Etlerinden Geriye Kalan AT ve BÜYÜK BAŞ HAYVAN TOYNAKLARINDAN KAYNAKLANDIĞI araçtan yayılan keskin kokunun geldiği araç fotoğraflandı.

0535 640 34 34 Whatsapp İhbar Hattımızdan ulaşan takipçimizin gönderdiği fotoğraflar insanın midesini bulandıran tarzda. 35….plakalı panelvan tipi araç içerisinde Çok sayıda Kesilmiş BÜYÜK BAŞ HAYVAN ve ATLAR dan kalan BÜYÜK BAŞ HAYVAN ve AT TOYNAKLARI mevcut buda gösteriyor ki bu SAĞLIKSIZ ORTAMDA KAÇAK KESİLEN BÜYÜKBAŞ HAYVAN ve ATLARIN etleri bir şekilde sofralarımıza ulaşmış durumda.

Araç hakkında 112 ihbar hattına ihbarda bulunulduğunu fakat konu hakkında Aksaray Belediyesi veya diğer kurumlar dan basına hiçbir açıklama yapılmaması düşündürücü. Aracın Akibeti ve işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL