Genel

MUHTARLAR İYİ PARTİYİ BAĞRINA BASTI

MUHTARLAR İYİ PARTİYİ BAĞRINA BASTI

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş, Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti heyeti 48 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Aksaray Muhtarlar Derneği Lokalinde Muhtarlar ile bir araya gelen İYİ Parti heyeti katılımın yoğun olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
“Demokrasimizin vazgeçilmez temsilcileri ve vatandaşımızın en yakın dostu olan muhtarlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz “diyen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Özhan Türemiş “Aksaray’ımızın 48 mahallesinde kuracağımız Başkanlık Ofisleri ile muhtarlarımızın işlerini daha çok kolaylaştıracağız” dedi. “Ne yaparsak beraber yapacağız ve istişare ederek yapacağız” diyen Türemiş “Son günlerde kamuoyu ve basın mensupları ile paylaştığımız projelerimizi muhtarlarımızla da paylaştık. Gördük ki muhtarlarımız projelerimize yoğun ilgi gösterdiler. Programımıza katılımlarından dolayı ve dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Özhan Türemiş “48 Muhtarımızla Eş Güdümlü Çalışacağız”

Aksaray Belediyesi’nin bütçesinin ve imkânlarının 48 mahalleye rahat rahat yetebileceğini de belirten Özhan Türemiş “Yapacağımız istişare toplantılarımız öyle sembolik olmayacak. Vatandaşlarımızı kapıda bekletmeyeceğiz. Hele Hele muhtarlarımızı en yakın mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Onların vatandaşlarımıza direkt ulaşabileceği birçok konuda direkt iletişim hatları ile anında ve hızlı çözümler üreterek mahalle sorunlarımızı yerinde tespit edip, ofislerimiz ve muhtarlarımızla birlikte gidereceğiz. İnşallah Allah nasip eder, millet de takdir ederse, bakın bu şehir nasıl yönetilirmiş, nasıl hizmet gelirmiş herkes görecek” açıklamasında bulundu. Milletvekili Ayhan Erel de yaptığı konuşmada “Ankara’da Ben Aksaray’da Özhan, sözümüz sağlığa oyumuz Özhan’a. Görüyorum ki burada 48 mahallemizin muhtarı bizimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyor. Ben sizleri Ankara’da mahcup etmedim, etmeyeceğim. Aksaray’ın bütün sorunlarını her zaman olduğu gibi gündeme taşıyacağım. Ben ricacı makamım. İcracılara gereken, gördüğümüz aksaklıkları söylüyoruz. Bu konuda sizlerin bana yardımı çok oluyor. İnşallah Aksaray’da Özhan Bey, Ankara’da Ben, bu ilin ufku, vizyonu, misyonu nasıl açılırmış genişletilirmiş Tüm Türkiye’ye göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL