Genel

Mobil Tatlı Su Çeşmeleri Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Mobil Tatlı Su Çeşmeleri Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Aksaray Belediyesi’nin, tatlı su şebeke hattı olmayan mahallelere yerleştirdiği mobil tatlı su çeşmeleri iklim şartlarının elverişli hale gelmesi ile birlikte hizmete açıldı.

Vatandaşların tatlı su ihtiyacını kolaylıkla karşıladığı mobil tatlı su çeşmeleri kış mevsiminde donma tehlikesinden dolayı kesinti yapılmıştı. Havaların ısınması ve don tehlikesinin ortadan kalkması ile birlikte mobil tatlı su çeşmeleri tekrar hizmet vermeye başladı.

Mobil tatlı su çeşmeleri Aksaray Belediyesi atölyelerinde ekonomik olarak üretiliyor. Mobil tatlı su çeşmeleri vatandaşların talepleri doğrultusunda kot farkından dolayı tatlı su şebekesi olmayan noktalara geçtiğimiz yıl yerleştirildi.

Vatandaşların tatlı suya erişiminin kolaylaştırıldığı 5 ton su kapasitesine sahip su kabinleri, mahallelerin işlek noktalarında bulunuyor. Dekoratif ve şık görünümlü su kabinleri ile yaz ayları boyunca kesintisiz hizmet veriliyor.

Aksaray’da 36 farklı noktada mobil tatlı su çeşmesinin bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer mobil tatlı su kabinlerinin vatandaşlara kesintisiz hizmet verdiğine vurgu yaptı. Başkan Dinçer mobil tatlı su çeşmeleri ile vatandaşların tatlı su ihtiyacını hızlı ekonomik ve hijyenik bir şekilde karşılandığına dikkat çekti.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL