Genel

Mini Ressamlardan “Paletimde Aksaray’ın Renkleri “adlı resim sergisi

Mini Ressamlardan “Paletimde Aksaray’ın Renkleri “adlı resim sergisi

Aksaray 15Temmuz Milli İrade Meydanında minik ressamların fırça darbeleri ile tualde birbirinden güzel şaheserlerin yer aldığı açılan “Paletimde Aksaray’ın Renkleri “adlı resim sergisi sanatseverlerden tam not aldı.

Aksaray ilinin tarihini ve zengin kültürünü Aksaray’ın Topakkaya Beldesi  Şehit Erdal Akbulut Ortaokulu ve Güzelyurt Selime Ali Abay ortaokulu Öğrencileri kendi bakış açısı ve perspektiflerini tuale taşıdılar. Minik öğrencilerin tuale aktardığı birbirinden farklı güzellikteki resimler “Paletimde Aksaray’ın Renkleri “adlı resim sergisi ile Sanat severlerin beğenisine sunuldu. Resim sergisini gezen ve resimleri tek tek inceleyen Aksaraylı  sanat severler tarafından beğenildi.

Aksaray 15Temmuz Milli İrade Meydanında açılan serginin açılışını Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Serginin hazırlamasında emeği olan Aksaray’ın Topakkaya Beldesi  Şehit Erdal Akbulut Ortaokulu ve Güzelyurt Selime Ali Abay ortaokulu müdürleri Mehmet Güzel ve Mevlut Şimşek ile  Görsel Sanatlar Öğretmenleri Gül Mehtap Göktaş Akoluk ve Ahmet Akoluk , Şube Müdürleri ve Kurum Müdürleri tarafından yapıldı.

Aksaray ilindeki farklı ilçelerdeki görsel sanatlar Öğretmenleri ve öğrencileri ile Aksaray ilinin tarihini ve zengin kültürünü öğretmen ve öğrencilerin gözünden yansıttığı “Paletimde Aksaray’ın Renkleri “adlı resim sergisi projesi sanat severler tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL