ASAYİŞ

Milli Beka Hareketi başındaki isim gözaltına alındı

Milli Beka Hareketi başındaki isim gözaltına alındı

Loading

Adına Milli Beka Hareketi denen oluşumun başındaki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığı ile bilinen Murat Şahin, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığıyla bilinen Cumhur İttifakı destekçisi Milli Beka Hareketi Konfederasyonu Başkanı Murat Şahin, Şırnak Havalimanı’nda gözaltına alındı. Şahin, 2020’de sahte polis kimliği ile yakalanmış, AKP içi kavga ile gündeme gelmiş ve aynı zamanda Sedat Peker ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Sahte polis kimliği ile yakalanmıştı

2020 yılında Taksim’de polis tarafından yapılan kontrol sırasında durdurulan, çakar ışığı bulunan araçta, üzerinden sahte polis kimliği, telsiz, çakar ışığı ve sahte basın kartı çıkan Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin, polislere yanımdaki arkadaşın diyerek suçu yanındakilere atmasıyla gündeme gelmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığıyla bilinen Cumhur İttifakı destekçisi Milli Beka Hareketi Konfederasyonu Başkanı Murat Şahin, , Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Gözaltı nedeni Didim belediye başkanı Hakkında çıkan Tecavüz haberi üzerine Didim Adliyesi önünde Basın açıklaması yapılması üzerine basın açıklamasını  “Tecavüzcü Başkan istemiyoruz” sloganı ile bitirildiği için ifade vermediğinde dolayı göz altına alındığı bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL