SİYASET

Milletvekili Yaldır: Aksaray’ın hakkını her platformda söke söke alacağız

Milletvekili Yaldır: Aksaray’ın hakkını her platformda söke söke alacağız

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile birlikte resmi olmayan sonuçlara göre Aksaray Millet İttifakı’ndan milletvekili seçilen Turan Yaldır bir teşekkür mesajı yayınlayarak, tüm Aksaraylılara teşekkür etti.

Aksaray’da Millet İttifakı’nın İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Turan Yaldır, yapılan seçim sonucunda Aksaray’dan milletvekili seçilerek Meclis’e girmeye hak kazandı. 28. Dönemde Meclis sıralarında oturacak olan Yaldır, Aksaray’ın hakkını her platformda savunacağını ve üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Aksaray’ın Hakkını Her Platformda Söke Söke Alacağız

Aksaray halkının kendisine verdiği oyların hakkını sonuna kadar vereceğini belirten Yaldır, “Aksaray’a yakışanı yapacağız. Aksaray’ın hakkını her platformda söke söke alacağız” açıklamasında bulundu.

Her Bir Oy İçin Şükranlarımı Sunarım

Aksaray vekilliği görevini almaktan dolayı Aksaraylı hemşehrilerine teşekkürlerini yineleyen Yaldır, “Millet iradesinin tecellesi sonucu şahsıma Aksaray Milletvekilliği görevini tevdi ettiniz. Bizlere emanet ettiğiniz her bir oy için şükranlarımı sunarım. Kampanya sürecinde ailelerinden, zamanlarından, işlerinden feragat eden başta Millet İttifakı’mızın kıymetli il, ilçe, belde başkanları ve yöneticileri olmak üzere tüm yol arkadaşlarıma, ittifakımızın Milletvekili Adayları Ali Abbas Ertürk Bey’e, Naciye Akkuş Hanım’a ve Gürsel Keskin Bey’e, milletin iradesine sahip çıkan tüm sandık kurulu üyelerimize, avukatlarımıza, müşahitlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

Haydi Bismillah

Oy veren ya da vermeyen fark etmez, Aksaray’da yaşayan her vatandaşın vekili olacağını söyleyen Yaldır, “Aksaray’ın hakkını söke söke alacağız. Şehrimize ve ülkemize yakışanı yapacağız. Hep birlikte inşallah hayırlı ve güzel işlere vesile olacağız. Haydi Bismillah” ifadelerini kullandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL