SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aksaray’da açık hava toplantısında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aksaray’da açık hava toplantısında konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aksaray’da düzenlenen açık hava toplantısında sosyal medyada Türkiye’ye savaş açıldığını belirtti. Zillet İttifakının son çırpınışlarını yaşadığını söyledi.

Bahçeli, “Türkiye düşmanları insanlık değerlerini çiğniyor. İnsanların mahremiyeti en adi şekilde hedef alınmaktadır. The Economist, Erdoğan gitmeli manşeti ile nifak saçıyor” dedi. Zillet İttifakının son çırpınışlarını yaşadığını söyleyen Bahçeli, “Demokrasi ihanetin kılıfı olamaz. Terör örgütlerine karşı milli birliğimizi savunacağız” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aksaray’da düzenlenen mitinginde mitinge katılan partililere, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasında “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek misiniz? Kararınız kesin mi? O halde, aziz milletim sıra sende. Aksaraylı kardeşlerim, sıra ve yetki alayınızda. Kardeşliğimizi güçlendirmek için, aziz milletim sıra sende. Kervan yağmacıları istikrarımızı bozmak için uğraşıyor. Terör örgütü PKK, Kılıçdaroğlu ile yol yürüyor. The Economist, Erdoğan gitmeli manşeti ile nifak saçıyor. Kılıçdaroğlu, ABD’de yayınlanan The Wall Street Journal’a verdiği röportajda Rusya’ya yaptırım konusunda Batılı ülkelerin kararlarına uyma sözü veriyor. Sosyal medyada Türkiye’ye savaş açılmıştır. Türkiye düşmanları insanlık değerlerini çiğniyor. İnsanların mahremiyeti en adi şekilde hedef alınmaktadır. Pazar günü ahlaksızlara şamarı indirecek misiniz? Kuyumuzu kazmak, milletimizi birbirine düşürmek, istikbalimizi kundaklamak için faaliyet içinde olan Türkiye düşmanlarına karşı bir miyiz? Rezil kumpaslara karşı aynı safta mıyız? Pazar günü ahlaksızlara şamarı indirecek misiniz?” ifadeleri kullandı

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL