ASAYİŞ

Memleket Partisi’nden Kaçan Kaçana

Memleket Partisi’nden Kaçan Kaçana

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket partisi yöneticileri partilerinden ardı sıra istifa ediyor.

Memleket Partisi Aksaray il başkanı Oktay Künt ve yönetim kurulu üyeleri Memleket partisinden istifa ederek AK Parti saflarına katıldı. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da da partiden toplu istifalar yaşandı.

AK Parti il binasında il başkanı Hamza Aktürk ile bir araya gelen Künt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yaşanan gelişmelerin ardından AK Partiyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan destekleme kararı aldıklarını belirttiler. Künt ve parti yönetim kurulu üyelerinin AK Parti rozetlerini AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk taktı.  Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Milletvekili Adayı Sinan Özkan taktı.

AK ailemize katılan Memleket Parti İl Başkanı ve beraberindeki teşkilat mensuplarına katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Hamza Aktürk, “Teşkilat mensubu kardeşlerimiz partisinden istifa ederek AK Partimizi destekleyeceklerini açıkladı. Bugünde rozetlerini takarak partimize üyeliklerini gerçekleştirdik. Birlikte durmak yok yola devam diyeceğiz. Kendisine ve ekibine bu süreçte bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL