ÖZEL HABER

Memleket partisi vekil adayları sahada

Memleket partisi vekil adayları sahada

Memleket Partisi Aksaray Milletvekili adayları , Murat KAVALLI ve Tunca TUNCER Milletin efendilerini ziyaret edip dertlerini dinlediler.

Memleket Partisi Aksaray milletvekili adayları , Murat KAVALLI ve Tunca TUNCER saha çalışmalarına hız verdi. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız sloganıyla sahaya inen Memleket partisi Aksaray milletvekili adayları

Murat KAVALLI ve Tunca TUNCER köy gezilerinde birebir vatandaşlar ile diyalog kurup “ Dertleriniz derdimiz, sevinciniz sevincimizdir” diyerek vatandaşların sorunlarını dilek ve temennilerini dinleyip çözüm yolları hakkında istişarelerde bulunuyorlar.

Köylü Milletin efendisidir

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Köylü Milletin efendisidir” sözünü örnek alan Memleket partisi Aksaray milletvekili adayları Murat KAVALLI ve Tunca TUNCER köy ziyaretlerinin süreceğini belirterek. “ Ulu önder ATATÜR’ün Köylü Millettin efendisidir sözü çiftçimize değer verilmesi gerektiğinin en güzel örneğidir. Çiftçilerimizin dertleri, sorunları oldukça fazla konuştuğumuz her çiftçimiz sıkıntının boyutu bir kez daha anlaşılmakta. Yem parasına yetişemediği için süt ineklerini satan çiftçimiz de var, ektiği mahsulün para etmemesinden dolayı tarlasını ekemeyen bankalara borçlanan birçok çiftçimizde var. Borç batağının altında inim inim inleyen çiftçimiz Memleket Partisinin dertlerine deva olacağının farkına varmış durumda.

Ziyaret ettiğimiz köylerde gençlerin Muharrem İNCE hayranlığı bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin Memleket Partisi ve Genel başkanımız Muharrem İnce’ye duydukları sevgi olduğu sürece bizler başaracağız gençlere güveniyoruz. Genlerin desteğini alan Muharrem İnce 14 Mayıs seçimlerinde CUMHURBAŞKANI olarak seçileceğine inancımız tamdır.” Diyerek yaptıkları köy ziyaretlerinde çiftçilerin Memleket partisine teveccühlerinin artmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL