ASAYİŞ

Memleket partisi sevdalılarından Anıtkabir’e ziyaret

Memleket partisi sevdalılarından Anıtkabir’e ziyaret

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ve Aksaray başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Memleket Partisi sevdalıları Türkiye Cumhuriyeti kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgi ve saygısını sunmak amacıyla Anıtkabir’i ziyarette bulundu.

Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem ince ve Aksaray başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Memleket Partisi sevdalılarının ziyaretinde Anıtkabir çevresi ve bahçesi ellerinde Türk Bayraklı gençler ve Atatürk sevdalıları ile eşi görülmemiş bir kalabalığa sahne oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim kampanyası başlangıcı olarak Anıtkabir ziyareti referans aldı.

Memleket Partisi sevdalıları Atatürk’ün yolunda, ilim ve irfan ile gayretli bir şekilde çalışmaya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını eşine az rastlanan kalabalık bir Memleket Partisi ve Atatürk sevdalıları ile gösterdi.

Memleket Partisi Aksaray Milletvekili Adayları Murat Kavallı ve Üniversite öğrencisi genç idealist Aksaray milletvekili adayı Vildan Yüksel Anıtkabir Ziyareti sonrası duygularını şöyle ifade ettiler “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız mirastaki ruhun devamlılığını sağlamak için herkes elinden geleni ardına koymalıdır. Bu millet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ilim ve irfan yolunda gayret ile çalışmaya devam edecektir, Memleket Partisi olan bizler de bu doğrultuda hareket edip müreffeh toplum ideasına hizmet etmeye çalışacağız.”

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL