ASAYİŞ

Memleket Partisi Milletvekili Adayı Genel Başkanına oy vermeyecek

Memleket Partisi Milletvekili Adayı Genel Başkanına oy vermeyecek

Memleket Partisi Milletvekili adayı Genel başkanına oy vermeyeceğini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Memleket Partisi’nde seçime haftalar kala genel başkana ihanet skandalı patlak verdi. Seçim otoritelerince seçimlerde hüsrana uğrar seçilemez yorumları yapılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye partisinden milletvekili adayı gösterdiği isimlerden skandal açıklamalar geliyor.

Daha önce toplu istifaların yaşandığı Memleket partisinde sular durulmuyor.  Peşi sıra çıkan olumsuz haberler yüzünden Memleket Partisi seçmeninin gözünde itibar kaybediyor “Seçimde kaybedecekler boşuna uğraşıyorlar” yorumları yapılıyor.

Memleket Partisi’nden milletvekili adayı olduğu halde genel başkanı Muharrem İnce’yi desteklemeyeceğini sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milletvekili adayı siyaset gündeminde ilk sırada yer aldı.

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nde, Konya Milletvekili Adayı Ahmet Onur Tekin, cumhurbaşkanlığı seçiminde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a oy vereceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Oğan’a oy verme çağrısında bulunan Tekin, şu ifadeleri kullandı:

“ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ÖZ GARDAŞIDIR”

“Bildiğiniz üzere Sn. Muharrem İncenin daveti ile Ne sağdan Ne soldan Atatürk’ün yolundan diyerek, Memleket Partisi Konya Milletvekili Adayı olarak çıktığım yolda desteklerinizi esirgemediniz. Seçimlere az bir süre kaldı. Bu süreçte yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, baştan beri gönülden desteklediğim Sn. Sinan Oğan’ı Cumhurbaşkanlığı seçiminde destekleyeceğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. Tüm gönüldaşlarımı, Memleket Partisi’ne gönül veren kardeşlerimi, büyüklerimi ve değerli hemşerilerimi Sn. Sinan Oğan’a 14 Mayıs Pazar seçim günü oylarınız ile destek vermeye davet ediyorum. Ülkücü Ülkücünün öz gardaşıdır.”

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL