SİYASET

Memleket Partisi Kurucusu Hüseyin Ata Kaşgöz ve beraberinde 850 kişi istifa etti

Memleket Partisi Kurucusu Hüseyin Ata Kaşgöz ve beraberinde 850 kişi istifa etti

Memleket Partisi kurucusu Hüseyin Ata Kaşgöz, canlı yayında istifa etti. Milletvekili adaylığından da çekilen Kaşgöz “Muharrem İnce’nin tek derdi Kılıçdaroğlu’na kaybettirmek” dedi.

Memleket Partisi’nde istifa dalgası hızla sürüyor. Partinin Hatay 2. sıra milletvekili adayı ve kurucusu Hüseyin Ata Kaşgöz katıldığı bir Televizyon programında canlı yayınında istifa etti ve adaylıktan çekildiğinin açıkladı.

“Muharrem İnce’nin tek derdi Kılıçdaroğlu’na kaybettirmek” diyen Kaşgöz, “İnce ile birebir görüşmelerimizde kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmaması gerektiğini, bir ‘bölen’ olacağımızı halkın karşısına çıkamayacağımızı söyledim” diyen Kaşgöz, “Bana verdiği cevap, ‘olmaz, kazanırım.’ Ama altında yatan sebep, Kemal Kılıçdaroğlu’na duyduğu kin ve nefret. Bunu bir türlü önleyemedik” diye konuştu.

Memleket Partisi’nden 850’nin üzerinde istifa olduğunu söyleyen Kaşgöz, “Ne yazık ki bu istifa eden arkadaşların kimlik bilgileri genel merkezde olduğu için ikinci gün tekrardan kayıtları yapılıyor. Bir daha e-Devlet’ten istifa ediyorlar, iki gün sonra bir daha üye yapılıyorlar. Sayıştay’daki rakam düşmesin diye bu yola da başvuruluyor. Bu da çok can sıkıcı” iddiasını ortaya attı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL