Genel

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı Oktay Künt Oldu

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı Oktay Künt Oldu

Memleket Partisi Aksaray İl Teşkilatında Murat Kavallı’dan boşalan Memleket Partisi il Başkanlığı görevini iş insanı Oktay Künt devraldı.

  1. dönem milletvekili seçimleri için Memleket Partisi Aksaray Milletvekili Adayı olan ve partisi tarafından 1 sırada değerlendirilen Murat Kavallı il başkanlığı görevinden istifa etti.

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı “Murat Kavallı”, görevinden istifa ederek 28.dönem Aksaray Memleket Partisi 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Murat Kavallı’nın Milletvekili adayı olmasından dolayı boşalan Memleket Partisi Aksaray İl Başkanlığı görevine İş insanı Oktay Künt getirildi. Memleket Partisi Yeni Aksaray İl başkanı Oktay Künt mazbatayı teslim aldıktan sonra yönetim kurulu ilk toplantısında yönetim kurulu üyelerine kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Yeni Aksaray İl başkanı Oktay Künt konuşmasında şu ifadelere yer verdi

“Eski başkan Murat Kavallı’dan görevi teslim aldım. Öncelikle başkanıma çok teşekkür ediyorum, partiye verdiği emeğin karşılığı olarak kendisini övmekten kıvanç duyuyorum. Benim devraldığım bu yeni görevde herkesin kendi alanında uzman olduğu ve sorumluluk sahibi bir şekilde hareket etmesini bekliyorum ki bizler hep beraber Memleket Partisi’ni ileri taşımaya gayret edeceğiz. Kaynağını insanî değerlerden alacak projeler geliştirip hayata geçirerek halkımıza farklı imkânlar sunacağımıza söz veriyoruz.”

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL