ASAYİŞ

MASKE ,HİJYEN ,SOSYAL MESAFE uymayana 900 Tl Ceza

MASKE ,HİJYEN ,SOSYAL MESAFE uymayana 900 Tl Ceza

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun talimatıyla, polis ekipleri  gün boyu maske takmayan vatandaşlara maske takma konusunda uyarılarda bulunarak maske takmayanlara maskelerini taktırdılar. Maske takmamakta ısrar edenlere 900 Tl. idari para cezası  için tutanak tutulmaya başlandı.

Aksaray genelinde yüzlerce kişi maske takmadığı için 900 Tl idari para cezası kesilmesi konusunda tutanak tutulduğu öğrenilirken yetkililer MASKE , HİJYEN , SOSYAL MESAFE konusunda uyarıların devam edeceğini uymamakta ısrar edenlere 900 Tl para cezası kesilmesi için ekiplerin tutanak tutacakları ve MASKE, HİJYEN , SOSYAL MESAFE konusunda taviz verilmeyeceği  öğrenildi.

MASKE, HİJYEN , SOSYAL MESAFE konusunda yöneticiler Aksaray’ı karış karış gezerek  vatandaşları uyardı.

Aksaray Valisi,Belediye Başkanı, Alay komutanı ve İl Emniyet müdürü, maske denetimleri yapmak üzere,11 Ağustos Salı Günü gene sahadaydı.

Aksaray sokaklarında, Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray’a yeni atanan, Alay Komutanı Murat Hakkı Bilgiç  ve İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu Aksaray’ın çeşitli bölgelerinde maske denetimi gerçekleştirdi.

Kolcu sahada, Maske-mesafe ve hijyen denetimi yaparken, telsizden gelen anons ile harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü personeli, gün boyu maske takmayan vatandaşlara, MASKE, HİJYEN , SOSYAL MESAFE konusunda uyarılarda bulundular.

Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Alay komutanı Murat Hakkı Bilgiç,maskesiz gezen vatandaşları ve çocukları maske takma konusunda bilinçlendirdi ,hemde maske-mesafe ve hijyen konusunda uyardılar.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL