ASAYİŞ

Maske Denetimi Yaptılar

Maske Denetimi Yaptılar

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, beraberinde il emniyet müdürü Murat Kolcu ve tarım il müdürü Bülent Saklav’la beraber Aksaray merkez Ebulfeyz Elçibey caddesi ( kafeler caddesi ) üzerinde, maske denetimi yaptı.

Denetimler esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, genelinde vatandaşların maske taktıkları gözlendi.

Maske kuralına işyerleri de ve sokaklarda, yüksek oranda uyulduğunu  görmek, Vali Aydoğdu, Emniyet Müdürü Kolcu ve Tarım il müdürü Saklav’ı memnun etti.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu basın mensuplarına yaptığı açıklamada” vatandaşlarımızın büyük oranda kurallara riayet ettiği görüldü. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun etti. ” Dedi

Aydoğdu açıklamasında, Özellikle akşama doğru kafeler caddesinin daha canlı olduğu bu saatte denetim yapma zarureti doğurdu. Aksarayın en yoğun olduğu caddede restoranlarımızı denetledik. Gördüğümüz şu ki burada maske kullanımı ile ilgili olarak çok ciddi bir duyarlılık var.

Kış mevsiminin gelmesi nedeniyle, grip salgınında olacağı düşünülürse, kovi ide ayırd edilemeyeceği ve salgının hızla yayılabileceği riskinin yüksek olacağını varsayarsak, bir farkındalık oluşturup, maske – mesafe ve hijyen kurallarına riayet ederek, bu salgının önüne geçeceğimize inanıyorum.” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL