Genel

Mahmut Aktürk Ak Parti’den A. Adaylığını açıkladı

Mahmut Aktürk Ak Parti’den A. Adaylığını açıkladı

Aksaray Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk Ak parti Aksaray il binası binası önünde kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla Ak partiden Aksaray Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

Ak parti Aksaray İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalık bir vatandaş topluluğu Aksaray Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’ün A. Adayalığını açıklamasını beklemeye başladı. Kürsüye ilk olarak Aksaray Ziraat odası bakanı Emin koçak çıktı. Mahmut Aktürk Hakkındaki iyi duydu ve düşüncelerini aktararak hayırlı olsun olsun temennisinde bulundu. Ardından Aksaray Ticaret borsası Başkanı Hamit Özkök Kürsüye davet edildi. Barsa başkanı Hamit Özkök Mahmut Aktürk hakkındaki iyi duygu ve düşüncelerini açıkladı. Özkök” İçimizden biri köylünün üreticinin içinden gelen köyde yaşayan dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyerek. Konuşmasının sonunda Ak Parti’den Aksaray Milletvekili A. Adaylığını açıklaması için Aksaray Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’ü kürsüye davet etti.

Sizlerin sorunlarını biliyorum.

Ak Parti’den Aksaray Milletvekili A. Adayı Mahmut Aktürk konuşmasında, “ Sizlerin içinizden gelen biriyim. Hiç kimse ile bir sorunumuz olamaz. Bizim sorunumuz Bayrağıma, Kitabıma, vatanıma Askerime dil uzatıp hayatlarına kast eden insanlar ile sorunumuz var. Eğer seçilirsem Ankara’da sizlerin hizmetkarı olacağım.” Şeklinde konuştu. Konuşmaları coşkulu kalabalık tarafından sık sık kesilen Ak Parti’den Aksaray Milletvekili A. Adayı Mahmut Aktürk’ün konuşmasının ardından. Aksaray İmam Hüseyin Camii İmamı İlhan Demir tarafından dua okundu.

Tebrik Etmek için İnsanlar sıraya girdi.

Konuşmalar ve duanın ardından toplanan kalabalık vatandaş topluluğu dağılmayarak Ak Parti’den Aksaray Milletvekili A. Adayı Mahmut Aktürk’ü tebrik etmek için uzun kuyruk oluşturdular.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL