ASAYİŞ

Mahkemede Hesap Soracağım

Mahkemede Hesap Soracağım

Mahkemede beraat eden Hamdi dinç Haber yapan , haberi sosyal medyada paylaşan ve habere yorum yaparak kendisine hakaret eden kişileri mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bir çocuğun babasını cinsel istismarda bulundu diye, haber yapıp, gerçekle alakası bulunmayan iftiralar atan, Gerçek haber Gazetesi adı altında bir süre gazete çıkartan Armağan Şen hakkında, iftira ve tazminat davası açmaya hazırlanan Hamdi Dİnç”kızımın psikolojisi bozuldu, işlemediğim bir suçtan yattım ceza değil yazılan iftira dolu haber bizi yıktı” dedi.

Bu manşetle verilen, haberde yine asılsız birçok iddia yer alıyordu. Armağan Şen, bu iddiaları, yalan haberinde verirken, “tişörtü kısa olduğu için istismarda bulunmuş diyerek, masum bir insanı hem ailesinin hem sevenlerinin gözünde itibar kaybetmesine neden oldu.

İftira dolu haberinde Armağan Şen; böyle haber yapmıştı.

Aynı zamanda Hamdi Dinç hakkında isnat edilen bütün suçlardan beraat etti.

Masum ve suçsuz olduğunu kanıtlayan Dinç, Armağan Şen, ve  gazetesi gerçek haberi ve sitelerini, ayrıca bu haberlerin paylaşımında, yorum yapıp hakaret eden herkese dava açmaya hazırlanıyor.

Dinç “eşimin ve çocuğumun yaşadığı travmaların ve bana attığı iftiraların hesabını soracağım,ve onunda ceza alması için sonuna kadar   mücadele edeceğim “dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL