Genel

Laleli ve Selçukludan “Sefer”e tam destek

Laleli ve Selçukludan “Sefer”e tam destek

31 Mart Yerel Seçimlerinde artık 13 gün kala MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan, seçim çalışma temposuna hız verdi. MHP Adayı Sefer Alkan’a Laleli ve Selçuk Mahallesi sakinleri tam destek dedi.

Haftasonu Laleli Mahallesi ve Selçuk Mahallesi sakinleri buluşan MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Sefer Alkan burada projelerini seçmenlerle paylaştı. MHP Adayı Alkan’ın ilk durağı Laleli Mahallesi oldu. Mahalle halkı tarafından yoğun kalabalık ile karşılanan MHP Adayı Sefer Alkan vatandaşlara seslenerek; “Oy vermeden önce şu soruyu aklınıza getirin. Aksaray’ı tecrübesiz ellere bırakacağız mı?” dedi.

Harita Yüksek Mühendisi olan MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan; “Bir şehrin yapılaşmasından, hizmet alımına ve o şehirde yaşayan insanların sıkıntılarını en iyi ben bilirim. Ben yıllardır sizlerin kardeşi, ağabeyi, arkadaşı olarak Aksaray’da oldum ve Aksaray’da olacağım. Sizlerin şehirde yaşadığı sorunları bende yaşadım. İçinizden birisi olduğum için sorunların ve çözümlerin ne olduğunu benden başka kimse bilemez. Alanında tecrübeli kadrolarımız ile Aksaray Belediyesi’ni bizler daha iyi yöneteceğimizi biliyorum. Sizler de vereceğiniz oylarda pişman olmazsınız. Karar sizin. Bizlerin Aksaray’dan başka sevdası yoktur” dedi.

“Aksaray Belediye Başkanı Sefer Alkan Olacak”

Yüzlerce vatandaşın katıldığı ve bir kahvehanede gerçekleşen mahalle toplantısında vatandaşlar kahvehane içerisine sığmayınca birçok seçmen MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan’ın konuşmalarını dışarıda dinlemek zorunda kaldı. Laleli Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı sonrasında mahalle sakinleri MHP Adayı Sefer Alkan’ı adeta bağrtına basarak Aksaray Belediye Başkanı ilan ettiler.Laleli mahallesi sakinleri; “Laleli Mahallesinde ilk defa bir yerel seçimde bir adaya bu kadar ilgi ve alaka oldu. Bizler Sefer Alkan’a inandık ve güveniyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart günü vereceğimiz oylar ile Sefer Alkan’a tam destek vereceğiz. Seçim akşamı Aksaray Belediye Başkanı resmen Sefer Alkan olacağına şüphemiz yoktur. Sefer bizden, zafer Allah’tan” ifadelerine yer verildi.

“Bu Şehrin Artık Cesur Bir Belediye Başkanına İhtiyacı Var”

Hafta sonu ikinci durağı ise Selçuklu Mahallesi oldu. Burada açık hava toplantısı gerçekleştiren MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Sefer Alkan; “Cumhur ittifakında hizmet vardır, devlet ve millet sevgisi vardır. Belediyemiz 24 saat hizmet esasında zorda kalanlara yardım edilecektir. Aksarayımız tesadüflere bırakılarak, tecrübesiz ellere bırakılamaz. Bu şehrin sevdasını tatmayanlar bu şehri yönetemez. Aksaray’ı biz yöneteriz. Bu şehrin artık yapıcı iş bitirici cesur bir belediye başkanına ihtiyacı var. Aksaray’ın terk edilmiş kaderini bizler projelerimiz ve çalışmalarımız ile adeta çağ atlatacağız. Amacımız tam anlamıyla hizmet alamayan şehrimizi daha ileri seviyelere taşıyarak birlikte yöneteceğimiz bir Aksaray için yola çıktık. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır. Bizler Aksaray için Gönüller Hazır dedik. Vatandaşlarımızın desteği ve oyları ile Allah’ın izin verirse hayırlısı ile 31 Mart Yerel seçimler öncesinde umutsuzluğa kapılmadan büyük bir azimle seçime hazırlanıyoruz. Allah nasip eder Aksaray Belediye Başkanlığını kazandığımız zaman ayrımcılık, bencillik ve duyarsızlığa geçit vermeyerek, sorunlara anında müdahale de bulunacağız. Aksaray Belediyesi 24 saat esasında hizmet vererek zamamnında müdahaleler ile hiç kimse mağdur olmayacak” ifadesine yer verdi.

Selçuklu Mahallesi’nin Kararı da MHP

MHP Adayı Sefer Alkan’a yoğun ilgi gösteren seçmenler; “31 Mart akşamı kararımız Cumhur, oyumuz MHP. Allah’ın izniyle Sefer Alkan ile Aksaray’ın hak ettiği değeri bulacak. Vereceğimiz oylarda pişman olmayacağız. Aksaray’ımız için işi ehline yani Sefer Alkan’a emanet edeceğiz. Projeleri ile Aksaray’ı bir Aksaray daha yapacak aday ve gönlümüzde taht kuran MHP Adayı Sefer Alkan’ı başkan seçeceğiz. Aksaray’a hak ettiği hizmeti bulacak. Bizler inanıyoruz ve çare Sefer’de oylarımız MHP’ye” şeklinde konuştular.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL