Genel

L – AVANTA tarlası bu partinin oyunu düşürdü.

L – AVANTA tarlası bu partinin oyunu düşürdü.

Aksaray’da muhalefet partilerin il başkanları tarafından ard arda Ak Parti’nin mevcut milletvekilinin danışmanı olarak görev yapan aynı zamanda iş dünyasında farklı şirketlerin ortağı olan iş insanı hakkında yolsuzluk iddiaları Ak Parti’nin oy oranını gözle görülür bir şekilde düşürdü.

Yıllardır Ak Parti’ye oy veren seçmen Milletvekilinin seçim bölgesine hiç uğramamasına tepkilerini ” seçimde sandıkta Ak Parti’ye gereken cezayı vereceğiz ” diyerek gösteriyorlar.

Son olarak lavanta tarlası yolsuzluk iddiaları üzerine Aksaray’lı seçmen Ak Parti il başkanı veya iddiaların odağında olan Ak Parti Aksaray Milletvekili tarafından konu ile ilgili açıklama yapılmaması üzerine” Bu iddialar gerçek olmasa çıkar açıklama yaparlardı. Demek ki iddialar doğru yazıklar olsun verdiniz oylara. Bu saatten sonra bizim yolsuzluk yapanın yanında olan ona arka çıkan Ak Parti’ye verecek oyumuz yok. ” diyerek Ak Parti’ye ateş püskürüyor.

Ak partinin Aksaray’da oy oranını gözle görülür şekilde düşürmesi sonrası seçmeni ikna etmek için nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediyorum.

Aksaray’da her seçim sonrası oy kaybeden mevcut milletvekili sayısını dahi koruyamayan Ak Parti’nin Aksaray’da 4 milletvekili çıkaracağız iddiaları seçmen tarafından inandırıcı bulunmuyor. Seçmen Ak Parti Aksaray için verilen vaadlerini yerine getirmek yerine ceplerini doldurmanın derdine düşmüş bunlardan bize hayır gelmez. ” sözlerini yüksek perdeden konuşması Aksaray’da Ak parti bitiyor mu sorusunun cevabı seçimde sandıkta belli olacak. Vatandaş “lavanta tarlasında Avanta arayanlar hangi yüzle bizden oy isteyecek” diyerek Aksaray’da Ak Parti’nin imkansızı başarmak için nasıl bir yol haritası izleyeceğini bende merak ediyorum.

Bu ayın 12 sinde İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener Aksaray’da bir dizi temaslarda bulunmak için gelecek. Bu ziyaretinde basın mensubu olarak Sayın Akşener’e Aksaray’da yolsuzluk iddiaları hakkındaki düşüncelerini soracağım. Bakalım sadece eş dost ziyarette görsün diye mi geliyor yoksa il yönetimi bu konuda kendisine bilgi aktarmış mı onunda görmüş olacağız. Zafer partisi ve Cumhuriyet Halk partisi bu konuda ellerinde belgeler ile basın toplantısı düzenlerken. İYİ Parti Aksaray il yönetimi bu konuda ses seda çıkartması ne derece doğru onu anlamak mümkün değil. Mademki Aksaray için siyaset yapıyorsunuz o zaman sormazlar mı ” Aksaray’da yolsuzluk iddiaları var birde bu yolsuzluk iddiaları odağında Ak Parti var senin sesin niye çıkmıyor”diye.

Aksaray’da siyaseti hakkıyla yapan vatandaşın gür sesi olan oy oranını yükseltir. Parti binasını bekleyen siyasetçi bence siyasetçi değil olsa olsa siyaset oyunu oynayan komedyen olur.

Kalın sağlık ile. Unutmayın cebini doldurma derdinde olan Siyasetçi memleketine hizmet getirmek yerine servetine servet katar.Sana faydası olmaz. Seni temsil edecek senin sesin olacak vekilini seçerken sık ele seyrek doku.

Sağlık,mutluluk, işlerinizde bereket olsun.

İzzet Tınmaz/Gazeteci – Yazar

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL