ASAYİŞ

Köpek yüzünden görümcesini bıçakladı kardeşini darp etti

Köpek yüzünden görümcesini bıçakladı kardeşini darp etti
Aksaray’da bir kadın beslediği köpekleri dönüştürdüğü iddiası ile tartıştığı görümcesini bıçakladı kardeşini sopa ile darp etti çıkan arbedede kendisi de sopa darbeleri ile yaralandı. Bıçaklanan görümce yaşam savaşı veriyor. 
Olay Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde yaşandı.  İsmigül Ş., isimli kadın iddiaya göre besledikleri köpeklerin dövüşmesi nedeniyle çıkan tartışmada kardeşi Kenan G.’yi sopayla, eşi Esmanur G.’yi de bıçakla yaraladı. İsmigül Ş. de sopa darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre; İsmigül Ş. ismindeki kadın  aynı evde birlikte yaşadığı kardeşi Kenan G.’nin eşi Esmanur G. ile besledikleri köpeklerin dövüşmesi nedeniyle tartıştı. Kenan G.’nin de katıldığı tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada İsmigül Ş., kardeşini sopa ile eşi Esmanur G.’yi ise bıçakla yaraladı. Yaşanan arbede sırasında kendisi de sopa darbesiyle yaralandı.
Gürültüyü duyan komşularının müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi.
Yaralı 3 kişi kentteki çeşitle hastanelere kaldırıldı. 6 aylık bir kız bebeği olan Esmanur G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Haberi alınca hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Yaralıların olduğu hastanelerde Güvenlik güçleri istenmeyen olayların yaşanmaması için geniş güvenlik tedbirleri aldı.
Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL