Genel

Kızılay’dan Emniyet Müdürüne Plaket

Kızılay’dan Emniyet Müdürüne Plaket

Kızılay Aksaray Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk ve Başkan Yardımcısı Ali Eren Öztürk, Kızılay Kayseri Bölge Müdürlüğü ekipleri  Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ı makamında ziyaret etti. 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Aksaray Emniyet Teşkilatının kan bağışında bulunmasından dolayı kendilerine plaket taktim etti.

Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ ” Emniyet Genel Müdürlüğümüzün başlattığı kampanyaya destek olmak amacıyla KIzılay Aksaray Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk’e söylemiştik ve 10 Nisan’da başta şahsım olmak üzere Aksaray Emniyet Müdürlüğü teşkilatı olarak kan bağışında bulunduk. Kanlarımızın ihtiyacı olan insanlara ulaşacağından eminiz” dedi. 

Kızılay Aksaray Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk  ” 10 Nisan Polis haftasında Aksaray Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatımızın kan bağışı konuusnda taleblerinin  çok olduğunu gördüm. Bu da bize mutluluk verdi. Aksaray Emniyet Müdürümüz Ali Karabağ’a ve nezdinde tüm emniyet personeline teşekkür ederiz. Kızılay Aksaray Şubesi olarak Aksaray Emniyet Müdürümüz Ali Karabağ’a plaket verdik” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL