ASAYİŞ

Kızılay Başkan Yardımcısına Bıçaklı Saldırı

Kızılay Başkan Yardımcısına Bıçaklı Saldırı

Aksaray Kızılay Şube Başkan yardımcısı bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaralama olayına karıştığı iddia edilen 3 kişi göz altına alındı Bir kişi tutuklandı 2 kişi ADLİ KONTROL ŞARTI ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgi ve görgü tanıklarının iddialarına göre bıçaklama olayı 23:15 sıralarında Minarecik Mahallesi 555 Sokak No:1 de saat 23:15 civarın da meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddialarına göre olay  şöyle gelişti . Dün gece saat 23,15 sularında Kızılay Aksaray Şube başkan yardımcısı Eren Öztürk  15 Temmuz Milli İrade meydanında 15 Temmuz Darbe girişiminin 3. yıldönümü dolayısı ile  düzenlenen programda Kızılay Aksaray Şubesi tarafından  dağıttığı ikramlardan kalan eşyaları bırakmak için Minarecik Mahallesi 555 Sokak No:1 de bulunan  Aksaray Kızılay Şube Başkanlığı binasına gelen  Aksaray Kızılay Şube Başkan yardımcısı Ali Eren Öztürk Kızılay binası girişine geldiğinde  birkaç kişiyi  bina giriş boşluğunda elinde içki şişesiyle görülür. Malzemeleri Aksaray Kızılay Şube ofisine bırakmak için  yukarı çıkmak istedi. Oradakilerin elinde içki şişesini gördüğü için orada bulunanlara   ´´bu gecede mi içilir´´  diyerek uyardı. Bu söz karşılıklı tartışmaya neden oldu. Tartışmanın kavga dönüşmesi üzerine taraflardan biri yanında taşıdığı bıçak ile  Otel önünde  bıçaklı saldırıya dönüştü. Ağır yaralanan Ali Eren Öztürk  olay yerine çağrılan 112 ye bağlı ambulans ile  Eğitim ve Araştırma Hastanesine yetiştirildi.

Olayda karnının üst bölgesinden bıçaklanarak yara alan Eren Öztürk hemen ameliyata alındı 4 saat kadar uzayan ameliyat sonrasında  hayata döndürülerek  yoğun bakımı ünitesinde tedavi altına alındı.

Bıçaklama olayına karışan ve olay yerinden kaçmaya çalışan kişileri olay yerine yakın bir yerde yakalayan polis ekipleri kişileri ekip araçlarına alarak göz altına aldı.

Polis olayla alakası olan kişiler olduğu iddia edilen kişileri olay sonrası gözaltına aldı. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişileri belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı.

Bıçakla Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak olay yerinde göz altına alınan ve Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından Nöbetçi Savcı tarafından  mevcutlu olarak Aksaray Adliyesine  sevk edilen Kasten Yaralama şüphelileri  Kaplan S. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı  Rıza S. ve Fırat C. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile mahkemece serbest bırakıldı.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL