ASAYİŞ

Kız arkadaşını bıçakladı polisten kaçamadı

Kız arkadaşını bıçakladı polisten kaçamadı

Aksaray Merkezde bir kadının bıçaklanması sonucunda harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro ekipleri, saldırganı kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre Olay; Gece saat 02:00 sularında Aksaray Merkez Kalealtı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre uzun süredir birliktelikleri olan  olan 32 yaşındaki Afganistan Uyruklu Hafuzullah Ahmadi ile 22 yaşındaki Afganistan uyruklu Şebnem Gaffuri arasında nedeni belirlenemeyen bir sebepten  tartışma çıktı. Tartışmanın sonrasında sinirlerine hakim olamayan Afganistan uyruklu Hafuzullah Ahmadi (32) üzerinde bulundurduğu bıçak ile tartıştığı kız arkadaşı 22 yaşındaki Afganistan uyruklu Şebnem Gaffuri bıçakladı. Afganistan uyruklu 32 yaşındaki Hafuzullah Ahmadi daha sonraolay yerinden kaçtı.

Bıçaklanan 22 yaşındaki Afganistan uyruklu Şebnem Gaffuri çığlıklarını duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri  yaralı 22 yaşındaki Afganistan uyruklu Şebnem Gaffuri’ye   ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından ambulans ile Eğitim ve Araştırma hastanesi Acil servisinde tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan 22 yaşındaki Afganistan uyruklu Şebnem Gaffuri’nin  sağlık durumu ciddiyetini koruyor ve hayati tehlikesi devam etmekte.

Kız arkadaşı 22 yaşındaki Afganistan uyruklu Şebnem Gaffuri’yi bıçaklayan ve olay yerinden kaçan  32 yaşındaki Afgan Uyruklu Hafuzullah Ahmadi  Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda  saklandığı yer tespit edilerek olay yerine 300 metre uzaklıkta bir evin bodrumunda saklanmış şekilde bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan  32 yaşındaki Afgan Uyruklu Hafuzullah Ahmadi’nin elbiselerinin kanlı olduğu ve bu kanların tartışma sonrası bıçakladığı 22 yaşındaki Afgan uyruklu Şebnem Gaffuri’nin kanlarının olduğunu polise itiraf etti. 32 yaşındaki Afganistan uyruklu  Hafuzullah Ahmadi  ifadesi alınmak üzere Eğitim ve Araştırma hastanesinde alınan sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde sorgusunun ardından Adli makamlara teslim edileceği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL