ASAYİŞ

Kısıtlamada sokağa çıktılar uyuşturucu ile bekçilere yakalandılar

Kısıtlamada sokağa çıktılar uyuşturucu ile bekçilere yakalandılar

Loading

Aksaray merkez Dere mahallesinde bulunan Kazıklı parkta , akşam saat 22 sularında H.K ( 26 )isimli bayan ve R.A (26) kişi Gece bekçileri tarafından üzerinde bir miktar uyuşturucuyla  yakalandılar. Yanlarındaki 1 kişi de ,68 Y olan ve son grubu alınamayan bir araçla kaçtı.
Akşam saat 22 sularında ,sokak denetimlerine takılan üç kişi, bekçileri görünce kaçmaya başladılar. Aksaray merkez Dere mahallesinde bulunan Kazıklı park içerisinde Gece bekçileri tarafından yakalanan H.K(26) isimli bayan şahıs ile  R.A (26) kovalamaca sonucu gece bekçileri tarafından etkisiz hale getirildiler. Yanlarında bulunan diğer şahıs  68 AAY ??? olan ve son grubu alınamayan siyah bir araçla kaçtı. Bekçiler tarafından yakalanan Biri bayan iki kişi üst aramalarında, R.A (26)  erkek şahıs üzerinden bir miktar uyuşturucu bulundu.
Yakalanan biri bayan iki kişi polis tarafından gözaltına alınırken, kaçan şahsın yakalama çalışmaları sürüyor. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Aynı gece, saat 23. sularında ise Afganlı olduğu tespit edilen F.N (22 9 yaşındaki yabancı uyruklu vatandaş, kurtuluş kavşağında denetimler esnasında gece bekçileri ile yaşanan kısa kovalamaca sonucu yakalandı. Afganlı vatandaşın üst aramasında bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
üzerinde uyuşturucu ele geçirilen F:N, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, gözaltına alında.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL