ASAYİŞ

Kayıp Çocuk tarım işçisi bulunarak ailesine teslim edildi

Kayıp Çocuk tarım işçisi bulunarak ailesine teslim edildi

Kayıp Çocuk tarım işçisi AFAD ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.Çocuklarına kavuşan ailenin sevinç çığlıkları gecenin sessizliğini bozdu.

Aksaray merkez Yeşiltepe beldesinde mevsimlik tarım işçiliği yapan Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı bir ailenin 15 yaşındaki İ. H. E. Akşam saatlerinde kaldıkları yerden ayrıldı ve bir daha dönmedi ailenin ve akrabalarının aramalarına rağmen bulunamadı.

Aramalardan sonuç alamayan aile durumu 112 acil çağrı merkezine 15 yaşındaki İ. H. E. aramalarına rağmen bulamadıklarını kayıp olan çocuğun bulunması için ihbarda buldular. Kayıp ihbarı üzerine Aksaray merkez Yeşiltepe Beldesine Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler kayıp çocuğu arama çalışmalarına başladı. Ekiplerin arama çalışmaları sonuç verdi  gece saat 01:30 sıralarında İ.H.E. (15) sağ olarak bularak ailesine teslim ettiler. Çocuklarına sağ olarak kavuşan aile sevinç çığlıkları atarak Arama çalışmalarına katılan ve 15 yaşındaki İ. H. E. yi sağ olarak aileye teslim eden ekiplere teşekkür ettiler

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL