ASAYİŞ

Kayganlaşan yolda karşı şeride geçti gelen otomobil ile çarpıştı

Kayganlaşan yolda karşı şeride geçti gelen otomobil ile çarpıştı

Kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek karşıdan gelen otomobile çarptı. Kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde muayene olduktan sonra evine dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp, karşı şeritte seyir halindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada hastaneden dönen 1’i çocuk 3 kişilik aile ile diğer aracın sürücüsü ve eşi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 14.30 sıralarında Aksaray Merkez Güzelyurt ilçesi Selime beldesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Niğde’nin Çiftlik ilçesinde oturan Oktay Arpa (36), ailesiyle muayene olmak için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesiyle evine dönmek üzere yola çıkan Oktay Arpa (36), yönetimindeki 42 YY 043 plakalı otomobil, Selime beldesi kavşağında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte seyir halindeki Muammer Kılıç’ın (55) kullandığı 68 AAE 941 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Oktay Arpa, eşi Merve Arpa (36), çocuğu Damla Arpa (2) ile diğer araç sürücüsü Muammer Kılıç ve eşi Fatma Kılıç (55) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan 5 yaralı, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL