ASAYİŞ

Karaüzüm’den Aksaray Gündemini alt üst edecek açıklama

Karaüzüm’den Aksaray Gündemini alt üst edecek açıklama

Aksaray’da bir otelin toplantı salonunda düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Aksaray’ımızın iktidar partisinin 2 tane milletvekili var. Biri Sayın İlknur İnceöz. Aksaray’da herhangi bir organizasyonda bulunmuyor. Kendilerini ne milli birlik ve beraberlik günlerinde ne de bayramlaşmalarda göremiyoruz. Kendilerini Yenikent’te bir araziye, bir tarlaya ucuz fiyat çekerken görüyoruz. AK Partili siyasileri, Armutlu’da hazine arazisine 6 kişinin nasıl birlikte çöktüğünü görüyoruz. Nerede varlar? Toplumun hiçbir kısmında yoklar. Nerede milletin malına çökmek var, buralarda varlar. Biz 20 yıldır bunlardan bıktık. Bunları gündeme taşımaya çalışan bir muhalefet oldu. CHP ve İYİ Parti arasında samimiyetsiz bir ittifak olduğu için bu muhalefet başarıya ulaşamamıştır. Aksaray’da yeni bir siyasi oluşum; Zafer Partisi var. Bu parti artık Aksaray’ın gündemini belirliyor. Yenikent’teki İlknur Hanım’ın yakınlarının hukuka aykırı yaptığı işleri gündeme taşıyan, Armutlu’da bir araziye nasıl çökülmeye çalışıldığını gündeme taşıyan bir Zafer Partisi var” dedi.

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, basın toplantısında sözlerini şöyle sürdürdü: Aksaray’ın siyaseti eskisi gibi olmayacak. Kimse halkı kandıramayacak. Açıklamamdan sonra CHP’li İl Başkanı Yenikent’teki tarlaların kiralanması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı, belgeleri açıkladı. O belgelerin bir kısmını zamanında yerel televizyonda katıldığım bir proğram sonrası basın mensuplarına göndermiştim. “ dedi.

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Karaüzüm yaptığı basın toplantısında ; Aksaray Belediyesi’nin Afganlı çalıştırmaya devam ettiğini ileri sürdü. Karaüzüm, AK Parti ve İYİ Parti milletvekillerini de eleştirdi.

Zafer Partisi Aksaray İl Başkanı Resul Karaüzüm, basın toplantısında sözlerini şöyle sürdürdü: “Aksaray’da haftada 30-40 kişi uyuşturucu bağımlısı oluyor. Uyuşturucu kullanımı ticareti hususunda gözaltına alınmış ve denetimli serbestlikle bırakılmış 6500 kişi var. Uyuşturucu üretenlerin yüzde 80’ni yine Afganlılardan oluşuyor. Yenikent’te 200’e yakın mülteci çalışıyor ve Yenikent’te uyuşturucuya değmemiş genç neredeyse kalmamış. Aksaray’da cuma pazarının ara sokaklarında uyuşturucu ticaretinin yapıldığı noktalar var. Aksaray’da AMATEM hastanesi yok. 4 yıl önce yapılan AMATEM hastanesi projesinin bütçesi 2 milyonmuş. Bu nedenle proje kimsenin gündeminde yok. Pamucak Mahallesi’nde 13 yaşında bir çocuğu uyuşturucuya alıştırıyorlar ve uyuşturucu alacak para bulamayınca 20 kişilik Afganlı grup tarafından satılıyor. Erkek çocuğu tecavüze uğruyor. İnceöz’ün gündeminde bu yok” ifadelerini kullandı.

Uyuşturucuya karşı bir çalışma başlattığını ve nasıl bir önlem alınabileceğini araştırdığını belirten Karaüzüm, “13 yaşında çocuğu satanların 17’si tutuklanıyor, 16’sı serbest kalıyor. Soruyorum bu adam suç işlediyse neden serbest kalmış? Bir annenin feryadı sizin alacağınız bir oydan, ihaleden daha mı önemli? Zafer Partisi araştırıyor. Bizim elimizde sihirli bir değnek yok, elimizde sihirli bir makas var. Bu makasla milletin parasını soyanları, uyuşturucu tacirlerini kesersek kurtulmuş oluruz. Buradan söylüyorum İlknur İnceöz, Ayhan Erel, Ramazan Kaşlı, Cengiz Aydoğdu ve il başkanlarınız pasif, işe yaramaz. Artık Türk gençliği olaya el koydu. Kendi gençliğini kurtarmak için mücadeleye başladı” diye konuştu.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL