ASAYİŞ

Jandarma Kaçak alkol ve tütün satıcılarına operasyon düzenledi

Jandarma Kaçak alkol ve tütün satıcılarına operasyon düzenledi

Loading

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kaçak Alkol İmalatı ile ticareti yapan , kaçak bandrolsüz tütün  ve makaron bulunduran kişilere operasyon düzenledi. 8 şüpheli göz altına alındı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları ihbar üzerine Aksaray merkez Güzelyurt ilçesi Gaziemir köyünde Kaçak Alkol İmal ve Ticareti yaptıkları tespit edilen S.E, İ.U, H.U, B.Ç, Y.B, E.A, H.Ç ve İ.B isimli sekiz şüphelinin evinde ve eklentilerine operasyon düzenledi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, şüphelilerin ve eklentilerinde yalpan aramalarda, bidonlar içine kurulmuş vaziyette “satışa hazır” toplam 2810 litrekaçak şarap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 kg bandrolsüz kaçak tütün ve 4800 adet makaron ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alındı operasyonda ele geçirilen bidonlar içine kurulmuş vaziyette “satışa hazır” toplam 2810 litrekaçak şarap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 15 kg bandrolsüz kaçak tütün ve 4800 adet makaron a el konularak S.E, İ.U, H.U, B.Ç, Y.B, E.A, H.Ç ve İ.B isimli sekiz şüphelinin Aksaray İl jandarma komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL