ASAYİŞ

Jandarma Başarılı operasyon ile katil zanlısını yakaladı

Jandarma Başarılı operasyon ile katil zanlısını yakaladı

27 Nisan 2019 tarihinde Aksaray merkez Bağlıkaya Beldesinde Belediye binası altında hizmet veren Çiftçi malları koruma bürosunda meydana gelen. önceki dönem Çiftçi malları koruma başkanı Mustafa Koç  ile Mevcut başkan Ali Canbulut  ve Ali Canbulut’un ´nin kardeşi . 44 yaşındaki Yusuf Canbulut’un arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmış . Tartışmanın büyümesi üzerine eski başkan Mustafa Koç (65) üzerinde bulunan tabancayla ateş ederek Yusuf Canbulut’u(44) Ağır yaralamıştı. Hastanede doktorların tüm çabalarına ve yapılan tüm müdahaleye rağmen Yusuf Canbulut (44) kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Cinayetten sonra firar eden Eski Çiftçi malları koruma başkanı Mustafa Koç (65) Aksaray merkez Yavuz sultan Selim Mahallesi  Belediye arsalarında Her Tarafı kameralar ile donatılmış müstakil evde Jandarma ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyon ile saklandığı yerde yakalandı.

JANDARMA 7 AYLIK TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP SONUCUNDA YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre cinayet sonrası Özel ekip kuran jandarma 44 yaşındaki Yusuf Canbulut’un katil zanlısı Mustafa Koç (54) yakalamak için 7 ay süren bir çalışma sonrasında Mustafa Koç (65) yakalanmamak için saçlarını uzatarak boyatıp dişlerini çektirerek kılık değiştirdiğini tespit etmesinin ardından kaldığı eve operasyon düzenledi.

KALDIĞI MÜSTAKİL EVİ KAMERALAR İLE DONATMIŞ

Jandarma ekipleri Mustafa Koç (65) yakalamak için saklandığı ikametgahın adresini belirledi. Aksaray merkez Yavuz sultan Selim Mahallesi  Belediye arsalarında her yanı  kameralar ile donatılmış müstakil evde saklandığını tespit eden Jandarma ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyon ile saklandığı yerde yakalandı.

Aksaray Jandarma alay komutanlığında işlemleri tamamlanan 44 yaşındaki Yusuf Canbulut’un katil zanlısı Mustafa Koç (65) çıkartıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edildi.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL