Genel

İYİ Partide neler oluyor ? Ayhan Erel’i harcadılar mı ?

İYİ Partide neler oluyor ? Ayhan Erel’i harcadılar mı ?

İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nda Merkez Disiplin Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyeleri seçimi öncesinde ortaya çıkan ”İlk 75’te olsa tercih edilmeyecekler” listesi olduğu iddiaları ve iddialar arasında listede Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in isminin bulunduğu da var.

Bunlar iddia mı ?

Yoksa İYİ Parti çalışkan Milletvekillerini gözden çıkartıyor mu soruları ile İYİ Partiye gönül verenlerin kafaları mı karıştırılmaya çalışıyor ?

Bu soruların cevapları aranırken İYİ Parti Aksaray Milletvekili  Ayhan Erel’in sosyal medya hesabından paylaştığı ” Genel başkanım Türk milletini bayram sofrasında buluşturma sevdasıyla Anadolu’da ter dökerken partideki bayram sofrasını tekmeleyenleri Türk milleti not ediyor. bilin istedim” sitemkar mesajı parti içinde bir takım sorunların olduğu yönündeki iddiaların gerçek olduğunu kanıtlar nitelikte.

Her defasında Kürsüden Aksaray Sorunlarını aktarıp partili partisiz Aksaray lı seçmenin gönlünde taht kuran ,” Vekil dediğin böyle olacak” dedirten. İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in isminin 2. Olağan Kurultayı’nda Merkez Disiplin Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyeleri seçimi öncesinde  ortalıkta dolaştığı iddia edilen ve birçok medya kuruluşu tarafından haberleştirilen ”İlk 75’te olsa tercih edilmeyecekler” listesinde İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in isminin olduğu iddia ediliyor. Umarım bu sadece iddialardan öteye geçmez.

Aksaray’da Milletvekili Ayhan Erel’e destek ve oy verenler sosyal medya hesaplarından destek mesajları yağdırıyor. İyi partide kazanlar kaynaya dursun Aksaray’ın Öğretmen kökenli Milletvekili Avukat Ayhan Erel  Aksaraylı seçmenlerin gönlünde kurduğu sevgi devam ediyor.

Zaman her şeyin ilacı bekleyip göreceğiz. Siyasette ne zaman neyin olacağı belli olmaz. Sonuçta ayak oyunlarının bol çeşitlerinin olduğu tek zemin Politika ve en iyi oyuncular da siyasetçiler. Bekle gör taktiği Politika ve siyasetçiler için en iyi yöntem olsa gerek.

Kalın sağlık ile Mutluluğun gölgesinde bir ömür geçirin.

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL