Genel

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel Polis Haftası mesajı yayınladı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel Polis Haftası mesajı yayınladı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yılı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Kurulduğu tarihten bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Gücünü halkımızın güven ve desteğinden alan Türk Polis Teşkilatının 176. yılı kutlu olsun.

Halkımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel kurumlarından biridir.

176 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip olan Polis Teşkilatımız; büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” dediği gibi Polis Teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL