Genel

İYİ Parti Aksaray Merkez ilçe başkanı Osman Yılmaz mazbatasını aldı

İYİ Parti Aksaray Merkez ilçe başkanı Osman Yılmaz mazbatasını aldı

Aksaray’ın genç merkez ilçe başkanı Yılmaz mazbatasını aldı

Siyaset gençleşecek Türkiye İYİ Olacak sloganıyla İYİ Parti Merkez ilçe başkanı adayı olan Yılmaz Mazbatasını alarak görevine başladı.

Aksaray İYİ Parti Aksaray Merkez ilçe başkanlığı 3. Olağan kongresinde İYİ Parti merkez ilçe başkanı seçilen Osman Yılmaz ve yönetim kurlu üyeleri ile birlikte Adliye sarayına gelerek seçim kurulundan mazbatalarını aldılar.

Geçtiğimiz hafta sonu Aksaray Kültür merkezinde yalpan İYİ Parti olağan merkez ilçe seçiminin ardından İYİ Parti Aksaray merkez ilçe başkanı seçilen Osman Yılmaz ve yönetim kurlu İl Başkanı Şevki Koçak beraberindeki partililer Adliye sarayına gelerek seçim kurlundan mazbatalarını aldılar.

Mazbatasını alan Aksaray’ın ve Türkiye’nin en genç merkez ilçe Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada “4 Aralık Pazar günü yapılan merkez ilçe başkanlığı seçiminde tek aday ve tek yönetim listesi olarak gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan Merkez ilçe seçiminde, Bugün şahsım ve teşkilatımla bu görevimizi mazbatamızı alarak resmiyete kavuşturduk Adaylığımı açıkladığımı ilk günden itibaren arkamda dağ gibi duran Milletvekilimiz Ayhan Erel’e bu bayrağı teslim eden merkez ilçe Başkanım Polat Açık Göz ağabeyime ve partimizin bir birinden değerli Üyelerine ve delegelerine şahsıma gösterdikleri teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim. Yılmaz Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Milletvekilimize Yapılan Saldırının Cevabını Yüce Türk Milleti Sandıkta Verecektir

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bütçe görüşmeleri devam ederken Trabzon İYİ Milletvekili Hüseyin Örs’e AKP Milletvekillerinin yapmış olduğu fiziksel saldırıyı’da kınayan Merkez ilçe Başkanı Yılmaz “Şüphesiz ki bu saldırıya en iyi cevabı Yüce Türk Milleti seçimde sandıkta verecektir” Cümle alem bilmelidir ki İYİ parti bu tür saldırılardan ve tehditlerden hiçbir zaman korkmadı, korkmayacaktır ve hakikat yolundan dönmeyecektir Milletvekilimiz Örse yapılan saldırıyı kınıyor Milletvekilimiz Örse acil şifalar diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

 Koçak “Siz Anca Yalaka Ve Yandaşlarınızı Korkutursunuz”

İYİ Parti İl Başkanı Şevki Koçakta Adliye önünde yaptığı açıklamada “Merkez ilçe başkanlığına seçilen Osman Yılmaz Başkanımı tebrik ediyorum Siyaset gençleşecek diye çıktığı bu yolda kendisi gibi genç ve dinamik yönetim kurlu üyeleriyle Partimize ve Aksaray Siyasetine çok büyük katkılar sağlayacağından emimim Merkez ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Koçak Mecliste saldırıya uğrayan Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs beyefendiye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum bizleri bu saldırılar ve nefret söylemleriyle asla yıldıramayacaksınız. Siz ancak yanınızda ki yalaka yandaşları bu şekilde korkutursunuz bizi doğur bildiğimiz yoldan asla kimse ayıramaz.  Milletvekilimiz Örse acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL