Genel

İYİ Bir Güneş Doğacak 1 Nisan Sabahı

İYİ Bir Güneş Doğacak 1 Nisan Sabahı

Loading

Durmuş Dalkılıç : Köşe Yazarı

Evet, başlık tada belirttiğim gibi 1 Nisan sabahı Aksaray’a İYİ bir güneş doğacak. Doğan bu güneş Aksaray’ı ısıtacak. Güzel iyi şeyler yapmak üzere doğan bu güneş; 15 senedir AKP iktidarında olan belediyeyi ve Aksaray’ı bu bataklıktan kurtarmak üzere.

Doğan bu güneş her şeyi en güzel şekilde enine boyuna düşünüp milletvekili Ayhan Erel ve Özhan Türemiş eşliğinde daha güzel bir Aksaray haline getirmek üzere. Teşkilatıyla birlikte bu kurumuş benliğini özünü kaybetmiş olan Aksaray’a çok şeyler katacaklarına eminim.  Aksaray’ın kendi evladı olan Aksaray’da yıllarını vermiş olan Sayın Erel ve Türemiş başkanın Aksaray’ın eksiklerini bire bir yaşayıp gören bunu da yaptığı projelerle daha iyi ya taşıyacak olan İyi parti teşkilatına Aksaray’ımızın çok büyük ihtiyacı olduğunu göz ardı edemeyiz.

Geçmişe bakacak olursak ayrık otu gibi belediye ve bazı bölgesel işletim yerlerini ele geçirmiş olan AKP hükümeti Aksaray’a 15 yılda hiç bir ayrıcalık ve katkı da bulunmamış olup sadece koltuk makam ve saltanat uğruna Aksaray’ı hiçe saydıklarınız malumunuz herkes biliyor. Artık bahsettiğim bu tür şeylerden Aksaray’ımızı kurtarıp kendi öz evlatlarına teslim etme zamanı geldi.

Bunca zaman tepeden inme önümüze getirilen başkanları bir kez olsun dur deme zamanı geldi. Gelin hep birlikte İYİ bir Aksaray için iyi parti diyelim. Bunu Aksaray ve Aksaray’a hizmet edecek kendi içimizden çıkan eksiğimizi gören eksikleri bilen ve Aksaray için hizmet edecek olan bir tercihten yana kullanalım.

Gelin hep birlikte bir ufak analiz yapalım.  Kimdir nedir neden İYİ parti ye oy vermeliyiz diye önce Ayhan Erel milletvekillinden başlayalım.
Eli cebinde çarşı pazar gezer makam mevki saltanat ve devletin makam aracıyla Aksaray’a daha 1 kez bile gelmemiş olan sayın vekilimiz halkın içinde.

Peki, İYİ PARTİ belediye başkan adayı Özhan Türemiş kimdir? Ona da aynı vasıfları diye bilir miyiz? Kibir yok,  içten halkın içinde, çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı, gençle genç, eli cebinde mütevazı gezen, kendini sevdiren toplum içinde saygınlık isteyen, ama makam mevki koltuk sevdalısı olmak yerine yaşadığı şehri yaşanır hale getirmek için yürüyerek halkın sevgisini kazanmayı tercih etmiş biri. Etrafında koruma ordusu yerine en önde giden Aksaray halkını önce kendi selamlayıp tokalaşan bir başkan adayı ve Aksaray’ın öz evladı.

Şimdi şurada seçimlere ne kaldı ki gelin Aksaray için iyi şeyler yapalım. Bu kez oylar bu defa İYİ bir Aksaray yaşanır bir Aksaray iyi bir şehir için oyumuzu İYİ PARTİ’ye verelim.

Durmuş Dalkılıç : Köşe Yazarı

Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL