ASAYİŞ

iş kazası geçirdi Rapor Verilmesi Önlendi Sakat kaldı şimdi işsiz

iş kazası geçirdi Rapor Verilmesi Önlendi Sakat kaldı şimdi işsiz

İş kazası geçirdi Rapor Verilmesi Önlendi Sakat kaldı şimdi işsiz Aksaraylı Tır şoförü Vefa Erdi yetkililerden yardım bekliyor.

12/12/2019 tarihinde Aksaraylı Nakliye şirketinde çalıştığı esnada Polatlı OSB ye Borusan adlı bir firmanın bünyesinde Trakya Cam Firmasının deposuna cam indirdiği sırada iş geçirdiğini belirten Aksaraylı Tır şoförü Vefa Erdi iş kazası geçirdikten sonra başına gelenleri haber merkezimize anlattı.

Ben Vefa Erdi Aksaray’da oturuyorum. Aksaray’da faaliyet gösteren K…….r D…..r (ismi bizde saklı ) isimli firmada şoför olarak çalışıyordum. Çalıştığım Aksaray’lı Nakliye firması  kendine ait tırları BORUSAN İsminde bir aracı firmaya kiralayarak Trakya Cam sanayine cam çekiyor.  12/12/2019 tarihinde Aksaraylı Nakliye şirketinde çalıştığı esnada Polatlı OSB ye Borusan adlı bir firmanın bünyesinde Trakya Cam Firmasının deposuna cam indirdiğim sırada iş kazası geçirdim. Kafamda yarık oluştu. Alkan içinde kaldığım halde Fabrikanın Ambulansı var ken Ambulanstan indirdiler özel taksi ile Polatlı Devlet hastanesine götürdüler. Aksam Saat 6 veya 6,30 civarında idi. Tomografiye gönderdi doktor geldikten sonra dikiş atıldı kafama. Rapor istememe rağmen rapor vermediler. ” Kendin düşmüşsün” diyerek kovdu beni. Rapor almadığım için tekrar direksiyona bindirildim yaralı vaziyette. Direksiyon başında olduğum sırada arada bir gözlerim kararıyordu.  Bursa Yenişehir’e kadar geldim ve burada Devlet hastanesine gittim. Burada Doktora göründüm bana 3 gün rapor verdi. Rapor aldığımı öğrenen Aksaray’lı K….r D… r O…u  isimli firma yetkilileri beni arayıp bağırıp azarladılar telefonda. 3 gün rapor aldığım için BORUSAN firması Aksaray’lı Firmayı arayarak İşten çıkartın o şoförü talimatını verdiğini öğrendim.  Bunun Üzerine Aksaray’lı K…..r D….r O..u adlı firma bana tazminat vermeden işten çıkarttı. Hem kafamda dikiş izleri kaldı, hem alnımda   yaradan dolayı iz kaldı, hem de çukura düştüğüm için  belimden rahatsızlandım kısacası sakat kaldım. Arkam yok diye hakkımı arayamıyorum. Bana yardımcı olun çok mağdurum. ” dedi.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL