ASAYİŞ

inşaattan 2 ton demir 5 metreküp kereste çalan hırsızlar yakalandı

inşaattan 2  ton demir 5 metreküp kereste çalan hırsızlar yakalandı
 Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.
24 Mart 2022 günü saat 11.00 sıralarında E.Y. (1978-E ) isimli şahıs, Aksaray ili Merkez ilçesi Topakkaya Kasabasında müteahhitliğini yaptığı inşaattan yaklaşık (2) ton inşaat demiri ve 5 metreküp kerestenin çalındığını beyanla ihbarda bulunmuştur.
İhbarın alınmasını müteakip konuya derhal reaksiyon gösterilmiş, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Bölük Komutanlığı, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Olay Yeri İnceleme Timi tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirenin B.Ş.(1995-E) isimli şahıs Aksaray İl Merkez Toki Mahallesinde olduğu tespit edilmiş olup, yapılan operasyon neticesinde şüpheli şahıs gizlendiği yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelinin yapılan sorgulamasında, olayı E.B.(1985-E) isimli şahıs ile birlikte gerçekleştirdiklerini, bunun üzerinde yapılan detayli araştırmada Aksaray İl Merkez bölgesinde gizlendiği yerde yakalanarak göz altına alınmış olup, yapılan sorgulamada çaldıkları malzemeleri Aksaray Sanayi Sitesinde hurdacılık yapan H.K.(1997-E) isimli şahsa sattıklarını itiraf etmiştir. H.K. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada çalınan malzemeler bulunarak mağdura teslim edilmiştir.
​Gözaltına alınan B.S. ve E.B. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş, B.Ş. adli kontrol ile serbest kalmış, E.B. ise tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL