Genel

İlk işlemi Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman Acar Yaptı

İlk işlemi Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman Acar Yaptı

Aksaray’ın Ağaçören ilçesinde Nüfus Müdürlüğü pasaport ve ehliyet işlemlerine başladı.

Aksaray’ın Ağaçören ilçesi Nüfus Müdürlüğü pasaport ve ehliyet işlemlerine başladı. İlk İşlem Olarak Ehliyet Yenilemesini Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman Acar Yaptı.

Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman ACAR’ın girişimleri ile Ağaçören ilçe Nüfus Müdürlüğü pasaport ve ehliyet işlemlerine başladı. Kaymakamımız Sayın Osman ACAR İlçemiz Nüfus Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, umumi pasaport ile ehliyet işlemleri hakkında bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi.

Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman ACAR Ağaçören ilçe Nüfus Müdürü Mustafa BÖLÜKBAŞ’tan pasaport ve ehliyet işlemleri hakkında bilgi aldı.

Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman ACAR ehliyet yenilenmesi başvurusunda bulundu. Ağaçören ilçe Nüfus Müdürlüğünden ilk işlemi yaptırarak ehliyeti alan Ağaçören ilçe Kaymakamı Osman ACAR, “ Ağaçören ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın nüfus müdürlüğümüze gelmeleri halinde, kimlik işlemlerinin yanı sıra artık ilçemizde yeni bir kamu hizmeti olarak ehliyet ve pasaport işlemlerini çok kısa bir sürede tamamlayacaktır, bu hizmet Ağaçören ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL