Genel

İHH AKSARAY’DA 3000 AİLEYE YARDIM İÇİN HAZIR

İHH AKSARAY’DA 3000 AİLEYE YARDIM İÇİN HAZIR

Loading

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneğinden yapılan açıklamada RAMAZANI YAŞAT sloganıyla Ramazan çalışmalarına başlandığı, gıdaların ilk iftarda ailelerin sofralarında yer alması için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı Şenol Korkmaz, her Ramazan tatlı bir telaş ve heyecanla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mutlu etmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti.
PANDEMİDE İHTİYAÇ SAHİBİ SAYISI İKİYE KATLANDI
Küresel ekonomik krizden geçildiği bir dönemde Türkiye’nin de bundan etkilendiğini, hayat pahalılığın artması nedeniyle yardım talebi başvurularında çok ciddi artış olduğunu söyleyen Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, hayırseverler sayesinde il merkez ve ilçelerde herkese yetişmeyi amaçladıklarını belirtti.
RAMAZANA HAZIRIZ
Mübarek ay gelmeden hazırlıkların tamamlandığını ve sofraların boş kalmaması için kumanya dağıtımlarına çoktan başladıklarını hatırlatan Korkmaz, hayırseverlerin İHH’ya ulaşarak şimdiden kumanya veya alışveriş çeki olarak bağış yapmaya başladıklarını söyledi. Vakit geçirmeden yardımların en sıkıntılı ailelerden başlayacak şekilde dağıtımına başlandığını vurgulayan Korkmaz, başta yetim aileler olmak üzere ihtiyaç sahibi herkesi mutlu etmeyi temenni ettiklerini söyledi.
FIRSATÇILARA DİKKAT
Yardımların bilinçli dağıtılmasının önemine değinen Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, Aksaray’da insani yardım alanında aktif sivil toplum kuruluşları ile dayanışma içinde olduklarını, ihtiyaç sahibi ailelerinin durumlarını, oluşturulan whatsap grubunda istişare ederek, birden fazla yardım kuruluşundan yardım toplama alışkanlığı olan kişilere fırsat verilmediğini, bu yüzden hayırseverlerin iyi niyetlerinin istismar edilmemesi için dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.
AKSARAYDA 3000 AİLEYE YARDIM
Aksaray il ve ilçelerinde Ramazan kumanyası ve alışveriş çeklerinin dağıtımına başlandığını, yaklaşık 3000 aileye yardım edileceğini belirten Korkmaz, ihtiyaç sahibi üniversiteli öğrencilere iftar programları, yetimlere bayramlık, vb yardım programlarının hazır olduğunu sözlerine ekledi.
AKSARAYDA YARDIM BİLİNCİ GİTTİKÇE ARTIYOR
Hayr yapmak isteyen fakat gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmakta zorlanan vatandaşların İHH vasıtasıyla Aksaray genelinde iyilik projelerine destek verebileceklerini hatırlatan Aksaray İHH Başkanı Korkmaz iyilikte payı olan herkese teşekkür etti ve şimdiden Ramazan-ı Şerif’in ülkemiz ve İslam alemi için hayırlar getirmesini diledi. Korkmaz, hayırseverlerin Ulu Camii arkası ve Kurşunlu Camii karşısı, Kalealtı Caddesi girişindeki İHH bürolarına giderek veya 05426572862 veya 05052571284 numaraları arayarak İHH Ramazan projeleri ile ilgili bilgi alabileceklerini, bağış yapabileceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL