ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü´nü harekete geçiren olay Aksaray’da noktalandı

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü´nü harekete geçiren olay Aksaray’da noktalandı

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü´nü harekete geçiren olay Aksaray’da noktalandı. Aksaray polisi başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi.

Bugün Aksaray da meydana gelen, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü´nü harekete geçiren olayda, Ankara-Mersin istikametinde seyir halinde bulunan bir otobüsten kaçırılan Kadriye Çavuş isimli vatandaş, Aksaray  Asayiş birimler tarafından yapılan operasyonla, kaçırma olayında kullanılan ,06 BFJ 470 plakalı beyaz araca el konularak kaçırılma olayına karışan şahıslar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bugün Aksaray da meydana gelen, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü´nü harekete geçiren olay şöyle gelişti.

Aksaray´da bir dinlenme tesisinde mola verdikten sonra hareket eden, Ankara-Mersin istikametine seyir halinde olan olan bir otobüs, 06 BFJ 470 plakalı beyaz bir araç tarafından önü kesilerek durduruldu. Otobüsün önünü keserek araçtan inen saldırganlar otobüste bulunan Kadriye Çavuş isimli kadını darp ederek zorla otobüsten indirdi. talihsiz kadının,yolcuların gözleri önünde darp edilip,yerde sürüklenerek otobüsten indirilmesi otobüste yolcu olan diğer kişiler tarafından cep telefonları ile görüntüleyerek polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolcuların kameralarını inceleyerek saldırganların işgallerine ve Kaçırılma olayının gerçekleştirildiği otomobilin plakasını belirledi. Aksaray Giriş ve çıkışlarını kaydeden kameraları inceleyen polis ekipleri kaçırılma olayına karışan kişileri ve otomobili yakaladı. Kaçırılan Kadriye Çavuş İsimli kadın saldırganların elinden kurtarılarak tedavi için polis nezaretinde Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Tedavisinin ardından Emniyet müdürlüğünde ifadesine başvurulan Kadriye Çavuş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edilerek Kadın Sığınma evine yerleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  medyadan yaptığı paylaşımda Kadriye Çavuş´u kaçıran saldırganların yakalandığını ve Çavuş´un Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve emniyet güçlerinin korumasında olduğunu duyurdu.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL