Genel

Her yıl geleneksel hale gelen yaz kursu 1 temmuzda başlıyor

Her yıl geleneksel hale gelen yaz kursu 1 temmuzda başlıyor

Yediden Yetmişe Herkese Yaz Kursu

Uluırmak Eğitim Kurumları tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen yaz kursu 1 Temmuz’da başlıyor. İlkokuldan üniversiteye her yaş grubundan öğrenciye-yetişkine hitap eden yaz kursu Uluırmak Dil Kursu (UDK) ve Uluırmak Sınav Eğitim Merkezi (USEM) olmak üzere iki farklı kurumda farklı program seçenekleriyle sunulacak. Yenilikçi ders anlatım yöntemi ve etkinliklerle zenginleştirilen yaz kursunda öğrenciler eğlenerek öğrenme imkanı bulacak.

 

Sahip olduğu deneyim ve birikimle Türkiye’nin en köklü dil eğitim kurumlarından birisi olan Uluırmak Dil Kursu’nda Genel İngilizce-Almanca, İlköğretim İngilizcesi, Hazırlık Atlama, YDS Hazırlık Programlarında yaz kursu açılacak. Dileyen öğrencilere Türkçe ve Matematik derslerinde de eğitim verilecek yaz kursunda öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı kurs seçeneği sunulacak.

Okula destek sınavlara hazırlık eğitimleriyle başarıyı yakalayan Uluırmak Sınav Eğitim Merkezi’nde ise ilgili sınıf seviyesinin müfredatına göre tüm derslerde eğitim verilecek. İlköğretim 5 – 6 – 7 – 8. Sınıf, Ortaöğretim 9 – 10 – 11 – 12. Sınıf öğrencileri ile LGS, TYT, AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilere yaz kursu programı açılacak. Dondurma şenliği, piknik, gezi vb etkinliklerle öğrencilere keyifli bir eğitim ortamının sunulduğu yaz kursu, yeni döneme kayıt yaptıran bütün öğrencilere ücretsiz sunulacak

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL