Genel

Haydi Aksaray Yardımlaşma zamanı

Haydi Aksaray Yardımlaşma zamanı

Aksaray Hayra Doğru Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yaşlı Bir Çiftin Evini Tamir ettirerek onlara oturulabilir bir yer için,çalışıyor.

Bir tuğlada siz koyun
Aksaray Hayra Doğru Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,hiçbir sosyal güvencesi olmayan 65 yaşındaki, bir vatandaş ve eşinin oturduğu evin tavanının çökmek üzere olduğunu görerek yardım elini uzattı.
Hiç bir sosyal güvencesi olmayan, maddi durumları yok denecek kadar az olan aile, için kolları sıvayan dernek yetkilileri ailenin evinin, duvarlarında çatlaklar olduğunu,tavanının çökmek üzere olduğunu,ve yıkılma tehlikesi bulunduğunu kaydederek,hayırseverlerden yardım ve destek istediler.
Yardıma ihtiyacı olan bu ailenin yüzünü güldürmek isteyen Aksaray Hayra Doğru Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri,hayırsever vatandaşların bu hesaplara yardımlarını ulaştırabilecek lerini söylediler.Malzeme yardımı yapacak olan hayırsever vatandaşların da dernek yetkililerine,ulaşmaları yeterli olacaktır.

AKSARAY HAYRA DOĞRU YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
ZİRAAT BANKASI TÜRK LİRASI HESABI
TR36 0001 0019 9594 0286 6650 01
AKSARAY HAYRA DOĞRU YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
ZİRAAT BANKASI EURO HESABI
TR09 0001 0019 9594 0286 6650 02
Açıklama kısmına (Bedir Muhtar Ev Tadilat ) yazın.  Bu hesaplara yardımlarını ulaştırabilecek lerini söylediler.Malzeme yardımı yapacak olan hayırsever vatandaşların da dernek yetkililerine,ulaşmaları yeterli olacaktır.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL