ASAYİŞ

Hastasını kontrol etmek için geden doktor ölümden döndü

Hastasını kontrol etmek için geden doktor ölümden döndü

Gece saat 02:45´ sıralarında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde çocuk cerrahı olarak görev yapan Dr. Ayşe Betül Öztürk, fenalaşan hastasını  kontrol etmek için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine  gitmek üzere yola çıktığı sırada Nevşehir kavşağında karşıdan gelen başka bir otomobil ile çarpıştı.

Edinilen bilgilere göre, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde çocuk cerrahı olarak görev yapan Dr. Ayşe Betül Öztürk, fenalaşan hastasını  kontrol etmek için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine  gitmek üzere yola çıktı. Gece saat 02:45´ sıralarında Öztürk idaresindeki 38 AC 610 plakalı otomobil, Nevşehir kavşağında Teyyar Kıran (43) yönetimindeki 27 L 5361 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazayı gören diğer sürücülerin  İhbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 38 AC 610 plakalı otomobilde sıkışan sürücü  doktor Ayşe Betül Öztürk, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Diğer aracın sürücüsü Teyyar Kıran ve otomobilde bulunan  Kudret Kıran (41), Esma Kıran (16), Tuğba Kıran (20), Fatuma Barre . Ali Fatumo (20) yaralandı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL