GÜNDEM

Halkbank çalışanları 200 fidanı toprakla buluşturdu

Halkbank çalışanları 200 fidanı toprakla buluşturdu

Aksaray ve Ortaköy Halk bankası şube çalışanları Otizm Haftası dolaysıyla yanlarındayız diyerek ailece geldikleri Sağlık Ormanında 200 fidanı toprakla buluşturdular.

Nisan yağışlarının ardından güneşli bir günde Aksaray’da bulunan Merkez ve Sanayi şubeleri ile Ortaköy şubesi Halkbank çalışanları bugün ailece katıldıkları Yeşil Doğa tarafından tertiplenen etkinlikte 200 fidanı toprakla buluşturdular daha sonra can suyu vererek Aksaray’a nefes oldular

Etkinliğe 60 Halk bankası şube çalışanları , şube müdürleri Selahattin Arık, Ferhmi Eryılmaz, Burhan Çağlayan, Aksaray Orman Şube Müdürü Abidder Yurtman  , Aksaray Otizm Dernek Başkanı Cennet İnceöz, ve  Yeşil Doğa Dernek Başkanı Abdulkadir Ay, katıldı.

 

“Türkiye Yüzyılına Nefes” olmak gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Aksaray için ‘’Türkiye’nin Etrafı Yemyeşil Dağlar’’ projesi kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi. Programa katılan Aksaray ve Ortaköy’de bulunan Halkbank şube çalışanları Yeşil Doğa Derneği ve Aksaray Orman işletme müdürlüğünün destekleriyle 200 adet fidanı toprakla buluşturdu.

“Türkiye Yüzyılına Nefes” kampanyası kapsamında düzenlenen program Aksaray Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Selahattin Arık’ın konuşmasıyla başladı, ardından fidan dikimi ile devam etti.

Halk Bank Merkez şube Müdürü, Selahattin Arık, “Otizmli ailelerin yanında olmak için  “Türkiye Yüzyılına Nefes” kampanyası kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak Banka çalışanlarımız ile birlikte fidan diktik ve fidanlara can suyunu verdik.  Sağlık ormanı alanında güneşli bir günde iş stresinden uzak doğa ile baş başa bir ortamdayız.  Bizim için en önemlisi vakit ayıramadığımız eşlerimiz ve çocuklarımız için değişiklik oldu fidan dikerek hem nefes aldılar hem de kendi aralarında bir süre sohbet ederek doğa ve çevre bilinci ile ilgili çocuklara tavsiyelerde bulundular bu etkinliğe sebep olanlardan Allah razı olsun ‘’ dedi.

Etkinliğe birçok okulumuzdan öğretmen ve öğrenci katılarak etkinlik kapsamında fidanları toprakla buluşturdular.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL