Genel

Giysi Kumbaraları ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Giysi Kumbaraları ihtiyaç sahiplerine umut oldu

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirilen Giysi Kumbaralarında toplanan ihtiyaç fazlası eşyalar toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmeden önce vaat ettiği projeler arasında yer alan “sıfır atık projesi” kapsamında 48 mahallede yaklaşık 104 noktaya giysi kumbarası yerleştirilmişti.

Vatandaşların kolayca ulaşabileceği noktalara yerleştirilen kumbaralarda biriken ihtiyaç fazlası kıyafetler Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından belirli periyotlarla toplayarak, deforme olmayan kullanılabilecek giysileri Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim ediliyor.

Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri bu eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Giysi kumbaralarında biriken deforme olmuş giysiler ise geri dönüşümde değerlendiriliyor.

Giysi kumbaralarına karşı vatandaşlar tarafından çok yoğun ilgi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yaygınlaştırılmasının faydalı olacağını vurguladı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL